Elvn94 Nasil basardiniz 16 aylik kizim ayaklarim koptu sallamaktan bunu yazarkende ayakta salliyorum siz dusunun 🙃
Kusannesi Elvn94 büyükmüşte🙊 sallanmayı her gun biraz daha azaltmanız lazım en azından gözünü kapatınca, insallah daha faydalı bise yazar biri
dunyam2020 Elvn94 ufff bızde 14 aylık hala ayakta cok yoruluyorum geve bıle ayakta cok yorgun kalkıyorum sabahları
Aycayldrm Elvn94 24 aylik.hala oglen uykusuna yatarken salliyorum uykudan bayilsa asla kend kendine uyumaz ama aksam uylularina birlikte yataga yatiypruz cirpiniyo cirpiniyo uyuyo
ehlenmomyy Elvn94 valla ayagimda sallamaktan usandim ve hamak besik aldim gunduz kurtaricim oluyor aksamda park besigine birakiyorum isigi kapatip bi sag bi sol dönüyor en son uyuyakaliyor☺
Elifismail Cnm instgramdan baldan anne sayfasini takip et salla dur yontemiyle biraktir ben oyle biraktirdim
Fundafatma Surda bekleyim belki biri düzgün bişey yazar bende rahatladım ,3aylik kızım ayakta sallanarak uyiyor
Mrcnry Canım 40 gunluguz bende sallıyordu m uyusun diye ama doktorum sallama uyur kndi dedi 2 gün önce 2 gündür emzirip emziği veriyorum kndi uyuyup kalıyor çok şükür ☺️
Elvn94 Mrcnry ah kuzum o vakitler uyuyolar bn sallamaya 4 aylikkn basldm daha dogrusu ben degil esimin ailesi basldi
Tugces Bizde battaniye de sallamaktan yorulmuştuk hamak aldık şimdi onda uyuyor uyku eğitimi vs. veren varsa anlatsın bizde yapalım 6 aylık olacak kızım bi an önce kendi başına uyusun istiyorum
Patatesyanakannesii Elvn94 valla canım ayağımda sallıyordum benimde bebegim 14 aylik son 1 haftadir beşiğinde sallıyom ayakta sallamaktan daha iyidir diye düşünüyorum