goknurcicek Arkadaşlar 19 aylık oğlum parka götürdüğüm zaman salıncaklarla kaykayla oynamıyor binmiyor sadece etrafta koşturuyor park dışına çıkıyor bu normalmidir birde tekerlek sevdası var tekerlek cevirip duruyo
Sedaahmet goknurcicek benim 17 aylik oğlumda yerdeki kumlara kendini atıyor, yuvarlaniyor. Hatta yemeye çalışiyor. Parkin kenarinda ki otları cicekleri kopariyor. 🤷♀️ ve en cok arabalari izliyor. Park dişinda hersey ilgisini çekiyor.
Birponcikannesi goknurcicek yanlış anlamazsanız bir sorum var şu virüs zamanı nasıl parka gidiyorsunuz ortalık kaynıyor resmen ben çok korkuyorum da kızım 14 aylık parkla henüz tanışmadı
bluem normal benim kızımda pek oynamaz kumları kafasına atmayi tercih ediyor oynamayi daha bilmiyorlar annesi yavaş yavaş kaynaşarak ogrenicekler🌸
goknurcicek Sedaahmet çok sağol canım bilgi için bende sıkıntı var diye düşünmeye başladım meğer hepsi öyleymiş 😀
goknurcicek Birponcikannesi estafurallah canım haklısın bende çıkarırken tedirgin oluyorum ama genelde akşam 7 gibi çıkartıyorum 3-5 çocuk oluyor zaten çok fazla o ortamda kalmıyor tek başına koşturuyor