doganursezmag Melekler a101 in online sitesinden 120 ye aldım. Viledadan temiz yapıyor elimle silmişim gibi oluyor. Temiz su kısmı azalınca toz bırakıyor o yüzden azaldıkça su ekliyorum
Beskerebes25 Melekler https://www.google.com.tr/search?q=vip+ahmet+mop&client=safari&hl=tr-tr&tbm=isch&prmd=svin&sxsrf=ALeKk028_uzheb_0Oh6mENE_7ple6dH9-A:1599310053564&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjKhoOdhtLrAhUll4sKHRuxD-oQ_AUIFSgD&biw=414&bih=622&dpr=3#imgrc=NaUqeBQv97z9TM Evet canım bnm kullandığım bu 😊
Melekler Beskerebes25 Benin evin yanında büyük bi mağaza var bu orda var 135 tl ordan alım memnunsanız
uykusuzpanda Melekler valla asil oyle pratik elinle adam akilli suya tutuyon tamamen yikaniyor temizlendigni goruyon ben oyle daha rahat etti icim obur turlu tam yikanmiyor gibi
Melekler uykusuzpanda öyle de canm ben zaten miktofiber bezim var elimle de siliyorum haftalık bu Moplae günlük pratik
Bikahve Melekler dediğim gibi a 101e gelmişti çok olmadı yani 3 4 ay olmuştur takip ediyordum perşembe günü gidip aldım
Bikahve Melekler instagramda vip Ahmet satış noktaları var belki de yakınınızda birileri satıyordur vipahmeti takibe alın isterseniz
Aysima2020 Melekler trendyolda faworiye ekledim bakalım 8.9.10 Eylül mega indirim olacakmış ne kadara düşecek uygun olursa Bi kendime Bi ablama alacam
Melekler Aysima2020 bugün aldım bi mağazadan iyi ki almışım çok güzel siliyor canm bezi kurulmayı çok güzel yapıyor