anneyimben_ Kizlar 4 ay 10 günlük kızım var 7 gündür kakasını yapmiyo artık bugün rahatsız etmeye başladı sanırım çok ikiniyor ne yapmam lazım haftaya Çarşamba randevumuz var bekleyeyim mi acile mi goturim yada evde yapabilcegim bişi var mı
anne15 anneyimben_ zeytinyağu verin isterseniz az bişey. Vücüdüna masaj ve gaz egzersizlerinden yaptırın belki faydası olur
busraozturk_11 anneyimben_ canım 5 gündür 3 ay 5 günlük bebeğim kakasını yapamayıp sürekli zorlayarak gaz çıkarıyordu en son ağlamaları dayanamayıp kıçını zeytin yağı ile uyardım en sonunda yaptı rahatladı şükür dene istersen
Tubishee anneyimben_ bir buçuk aylik oğlum oda 4gun yapmadi doktora gittik eski sistemi uygulayın dedi kulak çubuğunu zeytin yağına batırın ucunu poposuna koyun uyarı verdiği için hemen yapacaktır yaptık bir doldurdu bezini her yere sıçradı ustum başım battı. Ne birikmiş çocuğum da dedim .buna da yalancı kabizlik diyorlarmış sizinkinbayaa olmus ama ne zor oluyordur vmbebise kıyamam.
anneyimben_ Egzersiz yapıp masaj yapıyorum. Zeytinyağı çok yoğun olduğu için 2 aylık felanken verdim boğuldu kendine zor getirmiştim. Şimdi zeytinyağ vermeye korkuyorum bidaha boğulur diye 😔
anneyimben_ Tubishee çok teşekkürler şuanda uyuyor. Gece çok rahatsız ederse uygularım. Olmadı sabah yaparim teşekkür ederim. Kulak çubuğunu makatinda üstüne mi yoksa çok minicik böyle hafiften içe doğru mu yapiyorsunuz..