Aknmsr Biz 4 aylığız bir kaç yerde okudum kullananlar memnun kalanlar varmış sizde kullanıp memnun kaldınız mı ona göre almayı düşünüyorum inşallah etkili olur
Sarellem Aknmsr burda da çok gördüm internette de çoğu kişi memnun benim eltimde kızına kullanıyor oda memnun bende istiyorum ama kolyeden korkuyorum 🤔
TutuKelesh Aknmsr 3 aylıkken aldım, 4 aylığız bir 💩a yaramadı. Salyası hep akıyor, sürekli huzursuz, uyku desen sıfır. Parama acıdım resmen.
Deletedmom410 Aknmsr Ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum şimdiden çok çok faydasını gördüm salyasını direk kesti gece uykularımız da düzene girdi güvenilir yerden iyice araştırıp almanızı tavsiye ederim 👍🏻
Liyakpc1 Aknmsr kuzum o kadar menunum ki. Maşallah diş çıkartıyoruz ama ne salya var ne mızıklama. 3.ayından beri takıyoruz kolyesini. Çok inandık, ondan etki ettiğini düşünüyorum. İnanmak önemli 🙃😉💜
Aknmsr TutuKelesh gerçekten zorlanmaya başladık ne uyku var gündüz artık farklı farklı oyunlar yapmaya çalışıyorum sürekli kucak istiyor bende yoruluyorum çaresiz kaldık arrık
Sarellem TutuKelesh bebekten bebeğe değişiyor mu acaba yani bilemiyorum bi çocuk huysuzsa huysuzdur bence de 🥴
Aknmsr Deletedmom410 eski günlerimizi özledim resmen oğlum 2 kere kalkıyordu 20 gündür azalmaya başladı şimdi saat başı gündüz toplasam 2 saat zorla
Deletedmom410 Aknmsr Bolca sabır diliyorum İnşallah zamanla düzene girer 🙏🏻Bizimki şükür saat başı uyanan bebeğim şu aralar gece 1 yada 2 kez uyanıyor gerçekten üstte denildiği gibi inançla da çok alâkası var bizde çok inanarak aldık ve faydasını gördük 🌸
Liyakpc1 Aknmsr kehribarsepeti.com sitesinden. Setifikalı geliyor elinize. Hakiki sanırım kopma vs de olmadı.