Meriwa Kızlar 9 gün oldu doğum yapalı ama 2 gündür sol bacağım belden kasıyor tutuyor gibi sanki sinirlerime dokunuyor 🙄 bi doğum yaptım 99 tane soru soruyorum kusura bakmayın 😄 yaşayanınız varmı bu durumu?
Birbebek34 Meriwa evet canım.bende normal doğum yaptım dediginiz gibi kalçadan aşağı doğru kasıyordu yürüyemiyordum saglik odağındaki ebeye sordum normal doğum sonrasında olması normaldir dinlen geçer dedi kendisinden geçti bisey yapmadım yani
Sumeyyelan Meriwa normal Doğum sonrası böyle şeyler olabiliyor canım o sancıyla baya kasılmalar sonucu aynı sorun bendde olmuştu valla yürümekte zorlanıyordum zamanla geçiyor
1anne2bebe 1anne2bebe belki suni sancı etksii olabilir bende suniyle doğum yaptım bacak kasılmam vardi 🤷♀️🤷♀️
Rabialya bende aynı sorunları yasadım ayakta duramıyordum çok ağriyordu. zamanla kendi geçiyor bol bol yatman gerek cnm 🙃
Meriwa Sumeyyelan oh iyi bari sakat kalcakmısım gibi tövbe tövbe doğurdum ettim dikişlerim var onların acısıyla uğraşırken tutmayınca ağrıyınca ilginç geldi saol canm eğer öyleyle takip edeyim bi
Sumeyyelan Meriwa aynen ilk banada anormal gelmişti dikişlerde acısı var falan neden zorlanıyorum derken bebeğin kontrollerine giderken bile eşime tutunurdum çıldırırdım böylemi kalcam bende diye ama şükür geçti hep o Doğum anı kasılmaların etkisi dediler dikkat et geçer