BaloglumM Allahım kaç gündür kafayı yemek üzereyim ya gece en az 20 kere kalkıyor sebebsiz yere ağlıyor uyumuyor uyutmuyor sizler ne durumdasınız anneler bebeği deliksiz uyuyan var mı oğlum 5.5 aylık bu arada
Zamanlagelen BaloglumM 5ay 22 gunluguz saatte bir uyaniyoruz dis desen gorunurde birsey yok gunduz uyumadigi gibi gecede uyumamak icin direniyor kendini kucagimdayken atmaya calisiyor emmiyor hani 10 kerede kalkiyor emip emip uyuyor desen o da yok.. ben anlamadim wallaa
Efem BaloglumM gece iki kere kalkan bebeğim bir haftadır yarım saatte bir mutlaka uyanıyor 35dakika olmuyor yani kurulmuş saat gibi:( bizde beş buçuk aylığız neden böyle oldu acaba? Gündüz hiç uyumuyor birde
BaloglumM [bilinmeyen] yaaa çıldırıcak gibi oluyorum artık o ağladıkça oturup benimde aglayasim geliyor
Efem Zamanlagelen bu bebişler aç değildir di mi ya :( neden uyumuyolar her şeyi düşünür oldum, mamada yemiyor bir kere aldım bi yudum aldı koca kutu kaldı, alıp denemeye de korkuyorum az para değil
Zamanlagelen [bilinmeyen] insallahh gececek canimm yaa bazen gercekten insan sinirleniyor ve yipratici oluyor ... Sonra da az durup Allahim kucagimi bos birakmadigin icin sukur durumuna geciyorum 😊😊
BaloglumM Deletedmom006 ah bacım ben napiyim 5.5 aylık oğlum üstüne hamileyim huniyle gezicem yakinda
Zamanlagelen Yok canim acliktan degildir emin ol ya aliskanliktan ya da emerek uyumayi bildikleri icin her uyku hafiflediginde uyumak icin emmek istemelerinden baska bir aciklamasi yok bence sende dedigin gbi mama felan ugrasma zaten cokta para doymamalla alakasi yoktur icn rahat olsun