Sbilgem Hanımlar merhana 20 günlüğüz bebegım bazen cok huzurlu bazen cok huzursuz emerken memeyi eliyle iterek ckaryor sonra yakalamak için ağlayarak ugarssıyor bacaklarını kıstırıyor ilk zamanlar bilemedm sonradan altına baktm gazını ckardım böyle oldugunda düzelmişti ama yne yapıyor yakalayp emmeye baaslaynca gözleri kpanıyor sonra bda cırpınıyor gündüzleri kısa kollu zıbın tayt gydırıyprım aksam yeni doğan seti üstü giydirıyorum bide emerek uyuyor brakıyor bes dk sürmüyor uyanıyor bu huZursuzluga çare bulam varmı 😔
CigdeminMevasi Sbilgem malesef uykulrıda emmeleride düzensiz oluyor kıIm 1 ay 18 günlk hala düEnsizlk devam ediyor ama bebeğim kolik benim
MinikOsman Sbilgem gaz sancısı olduğu için bırakıp sonra tekrar emmek istiyor olabilir. Bunların bi çözümü yok bizimkilerde aynı davranışları yapıyor kabullenmekten başka yolu yok gibi 🤦🏻♀️😁
bhrcpt Sbilgem Benimkide 20 günlük o geri itmeyi memeyi yakalamaya çalışması tamamen gazdan. Ben gaz damlası kullanıyorum çocuk huzurlu emiyor uyuyor.
Zelisblt Her emzirmeden sonra gazını çıkarın, bol bol masaj yapın karnına sırtına, ve uyutmadan önce hergün yıkayın daha rahat uyuyacaktır. Ayrıca bir iki çay kaşığı rezene çayı verebilirsinz iyi gelecektir 🌼
MinikOsman Zelisblt uyuttuktan sonra gaz çıkarmak imkansıza yakın bişey ya omuzuma alıp sırtını sıvazlamaya başlayınca gözleri açıyor ve başa sarıyoruz gene emmek istiyor 😩