Deletedmom44 Kızlar bebeğim 4 ay 13 günlük bu saatten sonra emzik tutarmı bi kaç kere verdin almamıştı önceden şimdi de alışsın istiyorum sizce ?
Egynazim Deletedmom44 7. Aya geldik bu zamana kadar çok denedim ama olmadı bazı bebekler tutmayınca tutmuyo malesef 🙄 tatlı şeylere batır VS gibi şeyler okudum burada inşallah işe yarar dene istersen
Deletedmom98 Deletedmom44 şekerli su önerdi benim teyzem henüz kücük diye denemedim sen dene istersen anne ucumu damaklımı kullanıyorsun
MuMuBu Deletedmom44 tutar vazgeçme sürekli dene özellikle açken suya batır ver bnim bebeğimde 4.5 aylıkken tuttu
Hndylmz Deletedmom44 benimki 5 aylık şimdiye kadar denedim olmadı bi hafta önce öylesine uyuturken verdim ağzına o gün bu gündür emer😄
Deletedmom44 Egynazim tatlı şeylerde batırdım hiç almıyo ya ben şu Philips’in. Emziğini denemedim acaba ondnmı alsam
ozaldi Deletedmom44 bibs marka emzikler var ben onlardan kullaniyorum. Gozlemledigim kadariyla bebekler cok seviyor bu emzigi. Ama uc ayda bir degistirmek gerekiyor sanirim cunku zamanla buyuyor ucu.