Sumeyraaaaaaa Oglum 3 bucuk aylık surekli kulagını cekiyo aglama krizine giriyo emziremiyorum bile bi hafadıe boyle geceleri her saat uyanıyo kulagımı agrıyo sizce yoksa atak donemindemiyiz kulagı agrıyosa ne yapmalıyım sut damlattım bi damla
Selin39 Sumeyraaaaaaa kulağı ağrıyorsa doktora götüreceksin canım, 1 haftadır nasıl duruyorsun evde 3,5 aylık bebekle? Antibyotik ihtiyacı varsa sütle olcak iş mi o
Esesra Sumeyraaaaaaa otit yani kulak iltihabı varsa kulak akıntısı ve ateşi olur akıntı şart değil ama ateş olur. Bebekler vücutlarında ellerinin yetiştiği kavrayabildikleri nadir yerlerle oynayabilir çekiştirebilirler. Saç ve kulak gibi. Rahat olun eğer ateş yoksa akıntı yoksa
Sumeyraaaaaaa Selin39 cunku dogdugundan beri kulagıyla oynuyo odasını degistirdigim icin huysuz uyumuyo zannediyodum bugun dahada artınca kulak agrısından suphelendim
cypriot Ne süt damlatması sakın yapmayın öyle bir şey. Diş çıkarken de kulak çeker çocuklar, ya da direkt kulak kaynaklı bir sorun da olabilir. Belki iltihap vs.. Bir haftadır neden doktora götürmüyorsunuz ki ?
Glll44 cypriot benimki 8 bucuk aylik ama arada ceker kulagini durrp durrken bi sorun var gbi durmuyor ama niye tuutyo olablirki ?
Sumeyraaaaaaa cypriot cunku dogdugundan beri kulagıyla oynuyo odasını degistirdigim icin huysuz uyumuyo zannediyodum bugun dahada artınca kulak agrısından suphelendim
cypriot Glll44 Alışkanlık olabilir ya da uykusu gelmiş olabilir, uykusu gelince de bebekler kulağıyla oynar bazen
Selin39 Sumeyraaaaaaa mutlaka doktor muayne etmeli okadar küçük bebekte kulak iltihabı çok mümkün değil ama doktor muayne etsin canım
Esesra Bu arada Amerika Pediatri akademisi ilk 1 yaşa kadar bebeğin annesi ile aynı odada kalmasını öneriyo.
Sumeyraaaaaaa Esesra bende cocuk gelisim egitimi aldıgım icin uc aylıktan itibaren ayırabilindigini biliyorum cunku cocuk kendini tamamen bildigi zaman ayırmak cok zor olup cocuk strese girip uyku duzeni bozuluyormus
Sumeyraaaaaaa Kavruuukk anne sütünün herseye faydası oldugunu bildirmek isterim kucumser gibi konusmayalım luften
Kavruuukk Sumeyraaaaaaa anne sütü içilince faydalı kulağa damlatınca değil araştırmadan kocakarı yöntemlerini kullanmayın. Lütfen bi araştırın sonra konuşalım
Esesra Sumeyraaaaaaa Amerika Pediatri akademisi bizim hocaların kaynağı sizin hocaların kaynağı ne bilemedim ama ilk 1 yıl boyunca net bir şekilde anneyle bebeğin odasının ayrılamayacağını defalarca işittim gelişimsel Pediatri dersinde. Ayrıca kulak akıntısı varsa muhakkak KBB ile görüşmelisiniz. Kulak zarına bakılmalı.