iki_prens_annesi_ Hadi birbirmize de fikir olsun kızlar aksam menulerinde neler var benim bugun hazir kuru fasulye pilav salata yeterli ama hergun yemek dusunmekten yoruluyoruz yapmak degil dusunmek yoruyor gerçekten de
tellibaykus iki_prens_annesi_ bizdede kuru fasulye pilav cacık 😂 zaten yemeği yapmaktan daha çok ne yapacağım diye düşünmek yoruyor insani
Guligul iki_prens_annesi_ hic yazacagim aklima gelmezdi ama bugun bende menu var valla! Mantar sote, patlicanli pilav, cacik.
glbgci iki_prens_annesi_ yaa nasıl canım istiyor kuru fasulye ama bebeğim daha 38günlük yiyemiyorum 😔
iki_prens_annesi_ tellibaykus cidden oyle ya soyle liste koysalar onumuze oh kafamiz rahat olur her gun esime soruyorum ccevap yap iste biseyler bilmemki
iki_prens_annesi_ glbgci kimyon atin ve yiyin cok abartmadan ben yiyodum ve cok gazli oldugu halde inanin hic biseu olmuyo zaten gazliydi oglum suan 5 aylik daha rahat yiyorum tabi kimyon da atiyorum 0 gaz problemi
iki_prens_annesi_ _Nehirim herkesde cacik var havalar sicak ondan heralde bizim oglanda sut alerjisi var diye ben diyetteyim yapamıyorum malesef 🤗 afiyet olsun menu fikir olsun
iki_prens_annesi_ AyPerisiVeGokPrensininAnnesi uzun zamandir yesil mercimek yapmiyodum aklimda bulunsun
iki_prens_annesi_ Mommyyy_1 inan bende bulamıyorum o uyudukca ne yapabilirsem kuru fasulye pratikti diye onu yaptım dunde balik yapmıştım oyle yani pratik seyler yapmaya calis
Sueda2929 Mommyyy_1 bende aynı hiçbişey yapamadım kendimde aç aç geziorm eşime söylicem gelirken hazır alsn