Bmk Kızlar 4 aylıgız ek gıdaya başladık alerjimiz oldugu için ilk olarak 3 gün kurali sebze ile doktorumuz şimdi meyve de baslayalım dedi siz nasıl yaptınız varmı önerisi tarifi olan? İrmik kullandınız mı? Kilo alması için var mı bi bilgisi olan?
Merve Bmk 3 gün kuralında irmik vs. kullanılmaz 😊 mesela tek bir sebze veya meyve 3 gün denenir 🤗 ek gıda bir serüven. Kolay gelsin
dertlikerkenez Bmk merhaba, ilk ay meyve ve sebzeleri tek tek karıştırmadan verdim. Tadım ayı olduğu için bu ay kiloda bir artış beklemeyin. 5. Ayda çorbalara irmik, pirinç, bulgur vs eklendiği ve öğüne geçildiği için artış yaşarsınız.
Linamoms Bmk doktorunuz mu başlattı kaç kilo benimki de 4 aylık kilo alımı çok yavaş mamada sevmiyo meme reddi de var
meza Patates ile başlayabilirsiniz yogurda alerjisi yok ise onlarda baslayabilirsiniz meyveyi tavsiye etmiyorlar ilk sebze çünkü ilk meyveyle başlanırsa sebzede red yadanaiyormus
dertlikerkenez VelardaEdiz 5. Ay yani ek gıdaya başladığımız 2. Ayda listemizde bulgur yer alıyordu.🤷🏻♀️ Burada bazı annelerin avokado verdiğini okuyorum ancak benim doktorum 1 yaşına kadar yasak dedi. Özetle Doktor doktor uygulamalar fark ediyor.