Sueda2929 Kızlar 4 ay 24 günlüğüz. Oyun halısında durmuor dönüyor yüzüstü aglıor. Mamasını yediriorm uyutuorm biraz uyuyo uyanıo sarkı söylüorm aynaya baktırıp konuşuorm. Kollarım kopuyor sallamaktan dolastırmaktan. Ne alsamda oyalasam yemegimi bile düzgün yiyemiorm
iremceren Sueda2929 atak dönemi ise ne yaparsan yap mutku edemezsin atak sonrası da eğitici köpekcik olabilri, piyanolı şeyler olabilr, ses çıkaran renkli oyuncaklar olabilir, hışırtılı bez kitap seviyosa bebeğin eline göre kitap alabilirsn
Meryemihra12 Sueda2929 bizde 4 ay 25 günlüğüz aynı sekildeyiz aslında yurutec düşündüm ama acaba erken mi bende yatağın ortasına koyup ayağına balon bağlıyorum biraz oyalaniyor ama hep kucak istiyor
Hakcjrks Resmen beni anlatmıssınız bizde 4 aylığız hiç bi şekilde durmuyor kucakta gezmek istiyor ancak
Melikeaknnn Bizde dort bucuk ayligiz ayi sekildeyiz surekli aglama halinde kucaktan birakinca heleki nereyye gtsem is yaparken bile pusete koyup yanima oyle isimi yapuyrum 4 ay atagi olyomus meme reddi mama resddi surekli aglama hali kucak isteme gece aglayarak uyanma vs