Hayat63 Mrvbrm canım maalesef kızımın testi pozitif çıktı ama çok şükür ateşi düştü şuan normal ne ben ne de o ilaç almıyoruz vermediler bu şekilde atlatırsınız dediler bol bol emzirmek sıvı beslemek gerekli merak etme inş atlatırız canım
Mrvbrm Hayat63 bizim için bugün geldiler ilacı kullanmalısın dediler ama emziremediğim için ben de biberon aldım mama aldım ama maalesef kızım kabul etmiyor sanırım kullanamayacağım ilacı . 🤷🏻♀️
IKRA_21 Hayat63 Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin hepimize inşallah. Bende dün pozitif çıktım bir tane 18 yaşında engelli oğlum ve 27 aylıktı kizim var ayakta geciriyorum koku ve tad kaybim var bide hafif burun ve bogaz yanmasi
elifiii Ybusra ilacın etken maddesini googleden ingilizce olarak e-lactansia.org adresinden kontrol edebilirsiniz.
Hayat63 Ymeltem06 aynen cnm bebegimin ateşi bi düşüyor bi iniyor ölçer elimde dolanıyorum öyle yemekte yemiyor sadece sık skk emziriyorum
Hayat63 Mrvbrm yok canım ya kullanmadan atlatılır neden öyle demişler acaba hangi şehirdesiniz ki bana da sana ilaç veremeyiz bol bol emzir bebegi dediler
Mrvbrm Hayat63 Ankara dayım canım zaten ekipler 4 gün sonra geldi gelenlerinde çok bilgili olduğunu sanmıyorum ne sorsam telefonda birine sordu . İlacı kullanın ciğerlerinize inmesini engelleyecek dedi 🤷🏻♀️ 6.günde tekrar emzirmeye başlayabilirsiniz dedi
Hayat63 Mrvbrm valla ilginçmiş canım zaten şu ilaçları bana çok makul gelmiyor kimse memnun degil çarpıntı ve kalp durması riskleri var bence annem kullandı 2 gün kötü oldu bıraktı ilaçları şuan daha iyi çok şükür
Mrvbrm Hayat63 anladım canım bakalım ben de başlarsam biraz süt sağıp öyle başlamayı düşünüyorum . Teşekkür ettim geçmiş olsun 🙏🏻