Deletedmom_36 Organiktavuk evet canim oda korktu ama 2 dk sonra bi baktim Yemek masasinin uzerine tirmaniyor🤦🏻♀️
Organiktavuk Deletedmom_36 ay öldürecek beni bunların anında unutup yeni bir yaramazlığa adapte olmaları😂
Deletedmom_36 210796 biranlik oyle dusunuyoruz iste hatalimiyix bilemem .ailenden esinin ailesinden uzaktamisin
Deletedmom_36 Mom3 cok sukur uyuyor genel olarak bir onceki basini vurmam postumuda hatirlarsin yaramazliktan sonra uyur🤦🏻♀️Yoruluyor sanirim👀
Mom3 Deletedmom_36 geçmiş olsun kanka Valla o postunu görmedim benimkide bu aralar çok yaramaz oldu peşinden koşmaktan yorgun düşüyorum ancak geç saate bakabiliyorum çoğu şeye 😂😂
Deletedmom_36 Mom3 yuruyormu seninkide☺️Kanka arkami donuyorum masalarin uzerinde nasil yapiyor bilmiyorum gecen yikadim sisme havuzunda biraz oynadi giydirdim yedirdim ortalikta yok saniyeler icinde kosa kosa havuza giyinmis haliyle girmis🤦🏻♀️Tekrar yikadim
Deletedmom_36 Organiktavuk aynen gecen kan aldirdik honkurerek agliyor arabada bende kucagima aldim sakinlessin diye aglarken vitese saldiriyor😂
23zumra Deletedmom_36 cok haklisim benim kizim da kumandanin arkasini acmisti o zamanlari 10aylik felandi direk pili cikarmos yere atarak allahtan gordum onda bile o kadar etkilendim ki her zaman kumanda yukari biyerde durur sakin kendini yetersiz sanma bunlar hep bize tecube birdaha bırakmazsın birsey ben butun cekmeceleri bosaltim bazilarana da dolap kiliti aldim allah evlatlarimizi korusun