MarilynMonroe Oğlum 15 günlük.Sünnet ettirmeyi düşünüyorum fakat kıyamıyorum da çok küçük.Siz ne zaman ettiriniz,ne kadar sürede iyileşti?
Mirac_21032019 MarilynMonroe 5 aylikken ettirdim iyikide ettirmisim cok rahat gecti hic bi zorluk yasamadik
Demetbulut MarilynMonroe 6 ay 4 günlük oldubsünnet gayet rahatlık ne kadar küçük o kadar iyi doktorumuz 6 ayda yapalım dedi bana kalsaydı doğar doğmaz yaptiracaktim
Esme MarilynMonroe tam 2 aylıkken yaptırdım keşke daha önce yaptırsaydım . Emin ol ne kadar erken o kadar rahat . Şümdi kıyamıyorsun ama ilerde daha çok canı yana ak ve sen daha kötü hissedeceksin
Kadirin_annesi39 4,5 aylıktı 10 güne tamamen iyileşti Sünnet olurken çok ağladı ama sonrasında çok rahat geçti
Duru_m Ne kadar erken yapılırsa o kadar çabuk iyileşir hareketlenince lokal değil genel anestezi ile olur şuan lokalle yaptırabilirsiniz
AybarsMomy MarilynMonroe dün doktor kontrolümüz var bebeğim 2 aylık şuan. Doktorumuz 3 aylıkken sünneti öneriyorum dedi .
Oznur MarilynMonroe ettirin bence 3.5 aylıkken oldu benim oğlum çok rahat gecti doktor geç bile kalmışsın dedi düşün
yesimyusuferen MarilynMonroe canım ben bu salı günü ettirdim 5.5 aylık. Pandemi var diye yaptırmamıştım daha da arttı mecbur yaptırdım. Keşke önceden yaptırsaydım diyorum çok hareketli altını zor değiştiriyorum eli ayağı durmuyor. Bence bir an önce yaptır
Kusannesi MarilynMonroe bana kalsa dogdugunda ettirecektim en iyi zamanları anlamıyor acısını o kadar ve sabit yattıgından daha iyi iyilesiypr ama eşimin davul zurna merakı yüzünden 4-5 yasında ettiricrz sanırım.
elifiii MarilynMonroe 26 günlükken yaptırdık, 1-2 günde iyileşti. 1. haftasında kontrol ettirdik. Hiç sorun yaşamadık. ( türkşye hastanesi- cem kara yaptı, herhangi uyusturma yapılmadı.)
Fatma8988 MarilynMonroe 54 günlük yarın olucaz inşallah. 3 ayı gecirme anestezi almasın dedi doktor. Hemen lokal ile yaptır dedi o yüzden yaptırıyoruz