BulutGunes Arkadaşlar Doğum yapalı 7 gün oldu 2 gündür ayağım ve bacağım inanılmaz şişti çorap falan olmuyor. Doktor Doğum sonrası şişmelerin olabilir demişti ama bu bana çok fazla geldi ayağımın üZerine basamıyorum. Böyle birşey yaşayan var mı?
EsraBilal BulutGunes bende olmadı açıkcası ama bazen varis çorabı veriyolar acaba öyle bişeymi giymelisin?
eyluleymen BulutGunes bende sezeryan doğum yaptım 10 gün boyunca ayaklarım bildiğin balon gibiydi doktorum 15 gün e kadar normal şişmesi demişti. Bide dinlenme ile alakalı bol zamanında ayaklarını uzat bol bol😊
jotorofikgadin BulutGunes benimde olmuştu doktorum zamanla kendi geçecek dedi ve geçti biraz sabret cnm
Denizmelisa BulutGunes canım ben sezaryan doğum yapmıştım. Doktor bana çok şişecek korkma dedi 10 gün sonra geçer dedi. Öyle böyle değildi. Bildiğin balondu ama dediği doğru çıktı 10 gün sonra inmişti. İner korkma ben üstüne bile basamıyordum
BulutGunes eyluleymen ben çok dinlenmedim aslında ondan da şişlik artmış olabilir. İyi bari 15 gün dediyse rahatladım biraz sağol cevap için canım
Eymennnnnn Hiç sıkıntı etme oluyorrr hele ben kütük olmuştum 15 güne çekiliyor şiş sende bol bol dinlennn canımm😊iyi olursun
BulutGunes Eymennnnnn inşallah geçer canım hemen ben pek dinlenemedim hiç yatmadım belki de ondan böyle oldu birden umarım başka bir sorun yoktur
eyluleymen BulutGunes aynen bende hiç yatmadım devamlı ayaktaydım.bebeğimle kendim ilgilenmek için.rica ederim☺
BulutGunes [bilinmeyen] benim de aklıma böbrek geldi bu kadar şişlik çok fazla bugün doktora mesaj atayım teşekkürler cevap için
Krm Hamilelikte olmadığı kadar sisiyor bu dönemde ben de korkup gitmiştim doktora ilk 10 gün aşırı şişiyor bol su iç gececek
elifiii BulutGunes hamileliğimde şişmediği kadar şişti benim ayaklarım. 10-15 gün arası geçti ama bol su ve dinlenme cok önemli. Emzirirken ayaklarının altına destek koy biraz agrını hafifletir.
Denizayazz BulutGunes canım bende doğum yaptıktan sonra ayaklarım şişti davul gibilerdi 10 gün sonra indi doktor kontrolünde sorduğumda 1 aya kadar normal demişti