Kezbansayc Bebegim 6 buçuk aylık. Simdiye kadar 2 saat en fazla 2.15 saat araliklarda uyurdu bi oac gündür uyutamiyorum 3 saat pldu uyumuyor
Daghan05 Kezbansayc benimki 5 aylik oldu son 2 haftsdir 2 saatte bir uyuyor. Uykusu 30 dk olmasina rağmen
Uuy Kezbansayc 2 saat ara ile uyuturdum bende. Smdi 14 aylık olacağız 10 gün sonra 4 saat uykusuz kaldığı oluyor en fazla
Burcubyk55 Kezbansayc diş çıkarıyor olabilir bu donemde butun huylar tepetaklak olur duzen değişir günü gününü tutmaz zamane bebekleri🙄
Purely Kezbansayc valla ben ne zaman uykusu gelirse uyutuyorum zorlamıyorum. Zaten belli bir süre sonra kendi pes edip geliyor 6 aylık bu arada. Çünkü akşam 9 sabah 8 uykusu var. E zaten 14 saat uyuması gerekiyor 11 saatini gece uyuyor geri kalanı kendi gün içinde tamamlıyor.
Kezbansayc Purely ama iste uykusu gelince huysuzlaniyor cok fazla ama uyutamuyorum uyutcagim zaman sinirleniyor oyun da oynamıyor manyak gini dolasiyoruz evde. Masallah uykunuz guzelmiş ben aksam kacta yatirirsam yatirayim sabah 6.30 uyaniyor bazen 6 bazen 7
Cerenaslan Kezbansayc benim kızımda 6 aylık bu zamana kadar hep aynı bu saatlerde uyanıyor bi gün şöyle doya doya uyuduğumu bilmem 🤦🏻♀️ Hamileykende hiç uykum gelmezdiii 😂
Rizeligelin Kezbansayc canım 6 10 günlüktü kızım 5-6 gün bizde aynı sorununyasadık sonra düzeldi eskisi gibi 2-3 saatte bir uyumaya başladı şimdi 8 buçuk aylık eskisi gibi uyumuyor ama düzelir Meral etme 6. Ayda oluyor düzene giriyor sonra
Kubranoyan Canım büyüdükçe uyku aralıkları uzuyor. Benim oğlum da 2 saatte bir uyurdu simdi 9 aylık 4 saatte bir günde 3 kez uyuyor
Kezbansayc Kubranoyan evet canımda 6 aylik bebegi 4 saatte bir uyutabiliyorim 3 gündür. Geçici bi durumdur insallaah