Kiraz
Daha cok kucukken 4 5 aylikken hayvanli sekilli kartlara ilgisi vardi.Daha cok yalamak icin kullanirdi ama mesela ari viz vizz yapinca sevinirdi.
4 aylikken oyun halisi favorimizdi.Daha kucukken cingiraklar.Suan bir cingirak haric digerleriyle kesinlikle oynamiyor.
Suan 9 aylik.Toplari alip yurume arkadasinin arkasindaki yerden atabiliyor.Onundeki carklari ceviriyor.
Bugune kadar amigurimi yaptigim seylere cok fazla ilgi duymuyordu.Bugunse bebeklerini aldim ve kendimce hikaye uydurdum cok sevindi oynadi bebekleriyle.
Svava salincagimiz var.Cok fazla vakit geciremiyoruz.Cunku yatmaktan nefret ediyor.Kalkmak istiyor.Sallanmayi parkta yapiyoruz.
Hikaye kitaplari var.Ilginc ama benim kitaplarima da merakli daha dogrusu elime ne alirsam kiymetleniyor.
Top havuzu var onda vakit gecirebiliyoruz.Hatta toplarimizla bir cok oyun oynuyoruz.
Legolarla oynuyor.O da baska arkadaslari gelir oynarsa bilikte oynuyorlar.
Bizim en sevdigimiz oyunlardan biri de peynir kutusuyla cee benzeri bir oyun oynamamiz.Kutunun altina oyuncaklarini koyuyorum.Hani nerdeee diyorum kutuyu kaldiriyor.
Ustuste halkalar var boyutuna gore koyuyorsun.Sadece yerinden cikarabiliyor yerine boyuna gore tabiki yerlestiremiyor.
Bultak yapamiyor henuz.O parcalarla biz ce ee oynuyoruz.
Ham ham oyunu oynuyoruz pesinden kosuyorum bazen benim yanima gelip hamm yapiyor pesinden kosturayim diye.
Bol bol konusuyoruz.🥰Benim en sevdigim aktivite bu.Cunku biş biş falan bir seyler diyor.Cok konusuyor bizimki.
Arapca harfler alip dolaba yapistirdim ara sira cok uzun olmamak kaydiyla gosteriyorum hem gozu hem kulagi asina olsun diye.Zaten kizim sesleri taklit edebiliyor zor seyleri soyleyemese de mesela “ he” diyebiliyor.Cok bebeklere uygun magnet olmadigindan eline uzun sureli vermiyorum kontrollu kullaniyoruz.
Kanz in tabletini aldim ama memnun degilim hic.Kizim oynuyor ama.
Daha cok yaprak,toprak ,cimen seviyor.Sikinti su ki yapraklari yemek istiyor.🤦♀️
Yuruyus kizimla severek yaptigimiz bir diger aktivite.Etrafi seyrediyor.