Deletedmom_297 Kızlar yeni uyudu kızım daha sürekli sabah olana kadar uyku arasında kalkıp ağlıyor kalkıyorum sallıyorum ediyorum yine uyuyor sizce neden böyledir ?
elifzeze Deletedmom_297 merhaba belki karni agriyor ya da basi agriyor olabilir guzel annesi 💕o da artik bir birey bizler gibi sikayetleri olabilir 😊isterseniz calpol verin doktorum söylemişti süreklilik/alışkanlık haline getirmeden cok zor durumda kaldığın zaman calpol verebilirsin demişti gecmis olsun 😍
Dlkekn Deletedmom_297 canım benim oğlum da 5 ay 10 günlük gece her saaat kesintisiz kalktı ve iştahsız bu beş ay da ki atak san oluo bizi maf ettim allah da büyük dert vermesin diye şükür ediyorum zar zor idare ederek 😞
Busraucarer Deletedmom_297 beni kızımda 5ay 17günlük yaklaşık 3haftadır böyle ,gece bi kere kalkan kızım şimdi 4-5kere ağlayarak kalkıyor susması uzın zaman alıyor,belli bi dönemden geçiyor sanırım ,inş uzun sürmez böyle
Deletedmom_297 2707 inş sebebi odur geceden beri 10 defa kalk yat kalk doyur emmiyor ağlıyor gezdir zor çok zor