Mommy_Bird Merhaba hanımlar 5 ay 10 günlüğüz geçen hafta dr gitttik geceleri uyumuyor diye doktorumuz idrar tahlili yaptı çok şükür bişey çıkmadı kilo kontrolü için 1 hafta sonra gelin dedi dün gittik 1 haftada 50 gr almış ek gıda başlayalım doymuyor bebek dedi ben hep okuduğum gibi yoğurtla başlayıp sebze meyve devam ederiz diye düşünürken doktor elmayla başlayalım dedi 1 hafta sonunda havuç suyu dedi 6. Ay da kemik suyu tavuk suyu zerdeçal karabiber limon yeşillik elma sirkesi robottan geçirip smootie Şeklinde içebilir dedi bana tuhaf geldi bunları yapan oldu mu bebeğine 😏
Selin39 Mommy_Bird zerdeçal karabiber tarzı bir ekgıda serüveni hiç duymadım. Bence doktorunuzu değiştirin. Yoğurtla başlayıp, sebzelerle devam etmen lazım
Mervedog Mommy_Bird banada tuhaf geldi ben yoğurtla başalayıp sebzeler ve sonrasında meyvelerle devam ettim simdi de çökelek felan deniyorum.Baharat,salça,şeker,tatlandırıcı v.s seyler yasak diye özellikle belirtti doktorumuz
Basakasaff Mommy_Bird benc biraz garip bizde 6 aylık oldu Tarhana çorbası veriyorum veren var mı acaba içindekiler zararlı olur mu bebek tarahanası sonuçta erken mi verdim diye düşündüm miğdesine fazla gelir mi
Mommy_Bird Oyku34 banada çok tuhaf geldi hiç ama hiç duymadım ne yapcam bilmiyorum acayip stres yaptım
Mervedog Basakasaff bizede verdi doktor tarhana ve yogurt corbası ama henuz vermedim onu.Bebek tarhanası mı veriyorsunuz
Perimasali Basakasaff bebeğim 4 aylık sadece mamayla besleniyoruz ek gıdaya başladık doktorumuz çorba verebilirsin mercimek dışında dedi. Tarhana yaptık keçi sütüyle 4 buçuk aylıkken vereceğim 🙂
Mervedog Mommy_Bird meyve tatlı olduğu için onları seviyorlar ve sebzeleri reddedebiliyorlar.istetsen yoğurtla başla sınra klasik havuç patates kabak v.s sonra meyvelere geçebilirsin yada öncesinde peynir felan
Basakasaff Mervedog aslında normal tarhana verdim iki kez acısız tabii yedi gayet güzel daha sonra internetten sipariş verdim bebek tarhanası onuda sevdi sebze çorbası denedim bugün beğenmedi 😟
Basakasaff Perimasali maşallah 😊🌸keçi sütünü başka nasıl kullanacaksınız bizim henüz düzgün bir doktorumuz yok pek ilgili dehğil koronadan dolayı hemen muayene edip gönderiyor bişey soramıyorum.🥴🤔
Perimasali Mommy_Bird bence doktorunuzu değiştirin önce yoğurt sebze sonrasında meyve olarak ilerletiyorlar
Mommy_Bird Perimasali bende öyle dedim eşime ben internettte de baktim hep en son meyve olarak söylüyor herkes dedim doktora mı inanacaksın nettte yazmana mı diye tersledi beni tamamen sıkıntıya girdim içim pek rahat değil
Mommy_Bird Daha sonra bakliyatlara geçince de filizlendirerek vereceksin dedi kafam çorba gibi çok hevesliydim ek gıdaya geçeceğiz diye hevesim bi anda yerle bir oldu strese girdim çok fena