Tuana2120 Merhaba Gece iki kat baddaniye ortuyorum ama vucuduna dokunuyorum sabah uyaninca soguk anlamadim. Kizim usuyormu. Bu arada evin isi derecesi 24 usudugunu nasil anlarim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tuana2120 Bu sıcakta ik ikat battaniye fazla değil mi? Terleyip teri soğuyor olabilir mi?
ZeynepSununAnnesi Tuana2120 bu sıcakta bence iki kat battaniye örtmen yanlış evin ısısında gayet iyi bence çoçuğun terliyor ve teri soğuduğu için üşüyor benim kızım bir yaşında ve gece yatarken asla üzerini örttürmüyor sular içinde kalıyor bence fazla sarıp sarmalama
Sumeyyelan Tuana2120 2 kat nedir canım çok örtüyorsun ben bazen hava serinse uzun kol giydiriyorum sıcaksa normal tişörtle yatıyor ama üstüne inçe bi örtü örtüyorum bebeğin terleyip teri soğur hasta edersin yapma öyle
Hunilianne Tuana2120 terlediği icin vücudu soguk. Yanlış yapıyorsunuz. Terleyip soğuyunca hasta olur çocuk. 24 derece ince bir tulumla uyuyabilir
demiradaam 28 derece evimizin ısısı 13 günlük bebeğim var gece sadece kısa kollu zıbın İle yatıyor üzerine de müslin örtüyorum çok ince evinizin ısısı gayet iyi bu sıcaklarda iki battaniye çok fazla ince bir müslin örtün Ve öyle deneyin..
Deletedmom388 Tuana2120 2 kat battaniye çok fazla.Muhtemelen terleyip soğuyordur vücudu, Allah korusun hasta edersiniz,bu havada o kadar örtmeyin bunalır çocuk ya.
dygcm Tuana2120 havalar henuz cok sıcak bence ben uzerını hıc ortmuyorum gece terliyosa teri soguyunca buz gibi ondan oluyodur belki, ince bi müslin daha iyi olur sanki
susiron Tuana2120. Canim iki kat ortunce terliyor vucudu islaniyor ve sonra sogumaya basliyor boyle olunca buz gibi olur vucudu yani bu seni aldatiyor usuyor saniyorsun halbuku terlemis islanmis ve teri sogumaya baslamis
Ggdefne Tuana2120 iki kat battaniye çok fazla .terliyordur teri soğuyordur .ben bazen örtmüyorum bile inçe müslin örtüyorum Onuda tepiyor
Edauu Bi battaniye daha örtün cocuk üsüyodur tövbe tövbe ya, bu sıcakta cigerlerim iz yanıyo cocuk terden vücüdü sogutodur ben banyo yaptırıp bi muslin örtüyoruk bide zıbın hasta edersiniz
Tuana2120 Tuana2120 ahh ufak detayi atladim ozurdiliyerek ingilterede yasiyorum burada hava sicak degil malesef 16 derece geceleri