Cansuu54 Merhaba bayanlar, bebeğinin kalbinde açıklık olanlar bakabilir mi? Doktorları ne dedi açıklık ne kadarmış ne kadar sürede kapanırmış? Yazarsanız çok memnun olurum
ZumrAsel Cansuu54 merhaba. Benim kızımda da var 3 aylıkken getirin demişti götürdük 5 mm oln açıklık 8 mm olmuş.. bizim dr.un ağzından hayırlı bisey cikmiyo 6 aylık olunca yine randevu verdi. Ondan önce başka ile baka dr.a goturcez. Şuan 4 aylık. Ihmal etmeyin sizde. Kapanan var kapanmayan var. Benim kardeşimin kalbinde delik vardı ama küçüktü 7 8 aylık olunca kapandı ama benim kızımın kuculmuyo buyuyo…
Melindam Cansuu54 Kalptekş açıklık Nerde Kaç Mm Olduğu Önemli Bazı Açıklıklar Doğumdan 72 Saat Sonra Kapanıyor Bazısı 1 Yaşında Bazısı Minik Bie Açıklık Olarak Kalabiliyor İ. Önemli Olan Kaç Mm Olduğu Bebekte Etkileri Oluyormu Olmuyor mu
morsevenanne Cansuu54 Bize 3 mm dedi doktor ama 1 yaşında yine gidicez. Çünkü bir yaşına kadar kapanıyormuş kapanmıyorsa bile aynı kalıyormuş büyümüyormuş. 2 çocuk kardiyoloji doktora gittik biz biri profesör diğeri doçent doktor du. İkisi de aynı şeyi söyledi 1 yaşına kadar kapanır kapanmazsa bile büyümez aynı kalır dedi. Kalsa bile bebeğin yaşamını etkileyecekler bir durum yok dedi böyle olan sporcular bile var dedi
Cansuu54 Misskokulum bebeğim 4 aylık üfürüm için gittik 2 cm açıklık Var dendi röntgen eko EKG hepsi çekildi 2 yaşında kapanır dedi ama 2 sene çok geç değil mi?😏
Cansuu54 ZumrAsel bana 2 cm dendi çok büyük geldi bana okuduklarımın hepsi mm olarak.. ben üfürüm için geçen hafta gittim o zaman öğrendim 1 ay sonra tekrar götürmeyi düşünüyorum 2 sene içinde geçer dediler ama çok uzun bir süre bence
Cansuu54 Melindam deliğin nerede olduğu yada riskli olup olmadığına dair birşey denmedi, sadece 2 cm açıklık var 2 dene içinde kapanır 2 yaşında tekrar görelim dediler
Melindam Cansuu54 2 Cm Değildir Muhtemelen 2 Mmlik Bir Açıklıktır. 2 Cmlik Açıklıkta Mutlaka Müdahale Ediliyor. Eğer Kontrol Altında Tutulacak Kadar Ufaksa Korkmayın. Yeğenim Kalbinde 3 Mm Açıklıkla Doğdu 2 Delik Vardı Biri 1 Aylıkken Kapandı Diğeri 5. 5 Yaşında Hala Kapanmadı Ama Takip Altında Olması Gerekiyor Dedi Kardiyolog. Eğer Çocukta Bir Sıkıntı Yaratmıyorsa Takip Ediyolar.
Cansuu54 morsevenanne inşallah öyledir canım🙏 Banada çok normal bişeymiş gibi söyledi zaten ama insan yinede tedirgin oluyo kalp yani sonuçta
Cansuu54 Misskokulum burda hep mm okuyunca bende bi kendimi sorguladım ama cm diye aklımda kalmış öyle duydum yani
morsevenanne Cansuu54 inşallah canım ilk duyduğumda çok üzülmüştüm üzüntüden ayılıp bayıldım kuzumun önünde ama sonradan çok araştırdık eşimle biraz içimiz rahatladı ama yine üzülüyor insan rabbim bebeklerimize şifa versin korusun 🙏🌸
Liderbey Cansuu54 Bebeğim 2 ay 13 günlük 1 mm açıklık vardı hamileyken söylediler. Kapanmasını bekledim doğuma kadar kapanmamış. 6. Ayında EKG çektireceğiz inşallah kapanmıştır yada kapanır o zamana dek 🙏🏻