demiradaam Merhaba sevgili anneler 15 günlük bebeğim var boyun ve yüzünde isilikler oluştu sıcaklardan iyi gelebilecek bir yöntem var mı acaba ?
2prematureannesi demiradaam ılık suda banyo yaptırın sık sık olmasada her gün 1 2 kere yaptırın banyo birde üstünü Hafif giydirin banyo yaptıramiyorsaniz nemli bezle silin
demiradaam 2prematureannesi göbeği düştüğü günden beri Her gün yapıyoruz banyo ama azalma olmadı Maalesef
demiradaam Aybo gün içinde kaç kere sürdünüz acaba herhangi bir yan etkisi yokmuş ama şimdi eczaneden aldım
2prematureannesi demiradaam eviniz çok sıcaksa ondan da olabilir oğlumda da çıkmıştı isilik ben her yeri açtım da öyle rahatlamıştı bebekken hatta yatak odası çok serin oluyor diye ben yatak odasından çıkarmamistim
Sedagenco demiradaam istediğin kadar sürebilirsin günde 3 kere sürmen yeterli bence sabah öğle gece yatarken özellikle banyodan sonra sürersen daha etkili olur
Kuzimom demiradaam bende çok çektim canım mustela alerji yaptı banyo sık sık yaptırdım doktor bir krem verdi önce onu kullandım sonra günde 2 kere linoa yüz kremi kullanıyorum iyi geldi