EsraBozkurt Kızlar kabız olan bebeklerini ne yapıyorsunuz oğlum 2 gündür yapamıyor bu sabahta çok az bişey yaptı ağlayarak taş gibiydi😥
Smrhls EsraBozkurt benim oğlumda iki aylık kakasını geç yapiyodu 7 8 günde ama katindeyildi dün doktora gittik duphalac şurup lama ve spasmo fitil verdi fitili atar atmaz yapiyo
Arzuemirhan EsraBozkurt benim oğlumda mama içiyor ve çok kabız oluyordu masaj yaparak yapabiliyordu ıkınmaktan kasık fıtığı oldu o derece zor oluyordu aptamil comformil mama kullanmaya başladım çok rahatladı artık ıkınmadan kolaylıkla yapabiliyor kakasını.
Mom34 EsraBozkurt bence bir doktora götürün çok.kucuk olduğu için ekstra bir şey veremezsiniz. Kakasını yapamadikca sıkıntı olur makatta çatlak filan olmasın Allah korusun
EsraBozkurt Arzuemirhan bizim reflümüz olduğu için sadece reflü mama verebiliyorum oda katı olduğu için kabız yapmış doktoruma görüştüm fitil söyledi aldım verdim hemen ama hala yapamadı ya😥
Arzuemirhan EsraBozkurt mamanın içerisine 1 çay kaşığı zeytinyağı katıp verebilirsiniz rahatlatır oda ben vermiştim Bi kaç kez