Mom356 Kizim 8ay 15 günlük alttaki dişleri çıkmadan yukarıdakinin çıkması normal mi gece çok ağlıyo birde 10 defa uyanıyo
gezentianne Mom356 Genelde ilk önce alt dişler cıkar ama istisnalar olur. Bizim alt 2 tanesi cıktı uzadı smdi üstler başladı üstler zor oluyormus😔
Elifmoms Mom356 ah kuzum ya inşallah bir an önce çıkar da rahatlar. Gece uykuları nasıl acaba? Benim kızımda 8 ay 6 günlük üst yan dişleri çıktı baya zor oldu şimdi üst önler de kabardı 1 haftadır gece asla uyumuyor ya ayagımda ya kucagımdaysa uyuyor yerine bıraktığım gibi ağlıyor dişten mi acaba
Glll44 gezentianne kac aylik acaba bizimde 8 aylk sadece alttan iki tane ciktik ustten hic belirti yok
Mom356 Elifmoms aynen benim kızımda öyle ayağımda salliyom bırakmıyom hemn uyanıyo saat başı uyanıyo geceleri
Annelikdelilik Bizde hep altlara bakıp çıkacak diye beklerken bir baktık üst dişler balon gibi 2 si belirmiş aynı resimdeki gibi incecik bir deri tutuyor patladı patlayacak. Acaba ilk olarak üst diş çıkarmak sorun olur mu diğer altlar falan hemen çıkar mi
M128 İki tane birden çıkaracak bebeginiz benim oglumda 8 buçuk aylık çıkardı aynı üstten iki tane ama çok zor çıkardı ateşten vücudunda döküntüler oldu ve çok zayıfladı
Mom356 M128 benim kizim zaten zayıf 6.buçuk kilo zar zor yemek yediririm bu sefer daha kötü olcak çok korkuyorum
bitterikolata Mom356 bi sorun yaratmaz canım sıralı olmak zorunda değil dişler. Bu arada Ben tetagil toz kullanmıştım çok rahatlatmıştı
meza Mom356 benim bebiste 4. Ayda yukardan patlatmaya başladı kızımda aynı şekilde yukardan başlamıştı problem yokmus sorduğumda doktora bu şekilde gidiyor ama yan kesiciler de ilk yukardan patlıyor köpek dişleri de ilk yukardan sonra aşağıdan Allah kolaylık versin