Selin07Eliz Kızlar bebeğim 4 aylık ve nerdeyse 2 aydır cok fena saclarım dokuluyor dökülmesı azalsın dıye kestırdım olmadı ne yaptıysam gecmedı yardım edın ya 😌😏😣😣
aygulusoy Selin07Eliz her bir kelimesi resmen beni anlatıyo 😔 sadece ben kestirmek dışında bir şey yapmadım. Badem yağının iyi geldiği söyleniyo ama denemedim. Bir şeyler yapıp faydasını gören varsa ben de bilgileneyim 🙃
Gurbettebianne Selin07Eliz 6 aylığız hala öyle. Srtık duş almaktan cekiniyorum yani sırf saç dökülüyor siye avuç avuç malesef
Missi Selin07Eliz Merhaba Biotin diye vitamin var sadece saç deri ve tırnak için emdiren anneler önce dermatoloji doktoruna danışın ben çok faydasını gördüm benimde çok dökülüyordu
Tugce__ Benimde aynı felaket dökülüyor eczaneden zeytinyağı özlü bi şampuan aldım ve sakın normal şampuan ve saç kremi kullanma dedi oradaki bayan, bir de sık sık yıkamamak gerekiyormuş
Gurbettebianne Selin07Eliz valahi bilmem ki çözüm yok galiba olur derlerdi ama inanmazdım bende .ısırgan otu felan mı kullansak acaba
Tospagam Allahım ne yapacağımı şaşırdım avuç avuç dökülüyo saçlarım taramaktan korkuyorum sabah bi kalkıyorum yastık sadece saç çözüm bulan yazsın lütfen 🙏🏻