Annesininbalkizi Nezle gibi oldum burun akıntısı hafif baş ağrısı. Bu korona psikolojimizi bozdu resmen. Acaba mı diyorum. Yaşayan war mı yada bilgisi olan
Kbra89 Annesininbalkizi kayınbabam şuan korona onun ilk olarak aşırı halsizlik eklem agrısı iştahsızlık ve hafif nefes daralması şeklinde şikayetleri vardı sonra mide bulantısı eklendi dediğiniz belirttiler yoktu ama öyle değişken ki herkes de farklı belirtiler veriyor buarada çok geçmiş olsun
Bikahve Annesininbalkizi geçen hafta boğaz ağrısı burun akıntısı halzlikle falan hastaneye gittim kan testi ve röntgen istediler bişey çıkmadı artık griple çok karışacak dedi doktor canım inşallah değilsindir
bma35 Annesininbalkizi geçmiş olsun inşallah değildir. Ben 2 haftadır covidle uğraşıyorum. Ben de yüksek ates, eklem ağrısı, baş ağrısı vardi sonra solunum sıkıntısı oldu. Esim de halsizlik ve tat, koku gitti.
Papatyasevdalisi Annesininbalkizi mevsimsel gripte olur canm hemen kotu dusunme bol su ic c vitamini tuket yemene bak hemen ilaclara sarilma bende 6 nisanda 6 aylik hamileyken korona gecirdim herkesin belirtisi ayni olmuyo
Kubranoyan Eşimin dün testi pozitif çıktı ateş boğaz ağrısı eklem ağrısı ishal belirtileri oldu ama herkes de farklı oluyormuş
Annesininbalkizi Kubranoyan çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınz kısa sürede. Allah yardımcımz olsun.
Annesininbalkizi Kbra89 teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. Bende o belirtiler yok şükür ama korkuyor tabi insan
Elmaliturta_ Bikahve kan testinde cıkıyor muymuş ben sadece sürüntü diye biliyordum ondan da korkuyorum çok can yakıyormuş. Bugün ufak belirtilerim var benim de baş ağrısı, ishal, boğaz ağrısı,halsizlik
Annesininbalkizi Papatyasevdalisi umarım mevsimsel bişeydir teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunz herkesin farklı.
Bikahve tosbikannesiii ben çok ısrar etmeme rağmen almadılar belirtiler yeterli görülmedi herşey normaldi nabız tat koku alıyordum kan testi röntgen bu durumda yapamayız dediler
Bikahve Elmaliturta_ valla canım kanda corona çıkmıyor da kan değerlerinde sıkıntı görülürse sürüntüye başvuruyorlarmış