Yakupbebek Kızlar bebeğim 1 haftalık gögüs ucum olmadıgı için bebeğimi emziremiyorum mastit die bişi olmuşum tam anlamıyla gögsümüde sağamıyorum ve mamada veriyorum bebeğime aptamilin maması sizce bu mama nasıl ?
Tugbabsra Yakupbebek aptamil çok uyku yapıyor benim kızımı sersemletmişti hipp kullanmaya başladım hiç öyle birsey yaşamadım
DerenGrkemYetiker Yakupbebek Oğlum 7 ay 4 günlük. Sütün ilk başlarda azdı 1.ayın sonunda da hiç kalmadı. Tam 7 ay 4 gündür aptamil kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık çok memnunuz.
Minenazli Benim bebeğim küçük olduğu için doktor takbiye olarak aptamil premar diye mama yi verdi bebeğime verdim çıkarıyor begenmiyormus bebekler canım bence başka bi mama dene şahsen benim bebek beğenmedi ve genel olarak kime sorsam öyle diyor
YagmurKocer Suan bebegim 3 aylik ve 1 ay emzirdim 2 ay boyunca Aptamil mama kullandim ve gayet memnunuz. Üstelik bana kaliteli geliyor 👍🏻 Tabi genelde kabizlik yasayabilirsin cunku mamalar anne sutunun yerini tutmuyor.
Sevcanahmet 6 aylik bebeğim 4 aydır mama veriyorum bende aptamil kullanıyorum hiçç bi sorun yaşamadım gaz da yapmıyor ben memnunum oğlumda severek içiyor
bus Hipp combiotic onerebilirim tadida güzel ilk bi 350 gr olanı alın deneyin bende bebegime ilk aptamil pronutro verdim kabızlık yaptı tadı iyiydi yine ama sma gold aldım hiç onermem tadı kötü ve bebeğim çok huzursuz oluyordu şahsi görüşüm bu şekilde.
Yakupbebek Demekki deneyerek gidecem her bebeğin bünyesi farklı tabi hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 💙