Buseklcg Kızlar fark ediyorum 3. Ayda kilo alımı yavaşlamıs bebşlerin sanırım benim bebişim de öyle. Tecrübeli anneler ve 3 aylik bebişi olanlar sizinde mi öyle?
Hatmaz Buseklcg evet benim bebişte öyle elleri ayakları durmuyor ki sürekli çırpıyor daha doktora gitmedik gittiğimde öğreneceğim
_tospikannesi Buseklcg bizimki 6 aylıkken falan yavaşlamaya başladı hareketlendikce yavaşladı kaç kg almış en az 600 gram olmalı henüz daha küçük 3 ay
aslibaydu Buseklcg ya benim oğlumda öyle zayıf mamada veriyorum ama hala zayıf acaba gözümüzün önünde mi öyle anlamıyorum 🤷♀️🙏
Dilhunizade Buseklcg evet oyle.. ilk 3 ay gayet iyi ilerledk ama 3.ay kontrolünden sonra bayagi yavaşladı kilo alimi
Ysnrrgnc Buseklcg ellerini keşfetmesi gerekiyor eldiven giydirmeyin, çizerse çizsin çabuk iyileşiyor ben sürekli kesiyorum tırnaklarını
Papatyaseverr Buseklcg bizim 3. Ayda yavaslamamıştı 1 kilodan fazla almıştı ama zor bi aydı hiç süt içmek istemiyordu zorla 1 saatte içiriyordum peşinde dolaşıyodum içsin diye resmen bu arada sütümü sağarak veriyorum ben doğduğundan beri