Deletedmom335 Acile götürdüm gece ateş düşmüyor yanıyor aksine yapmadığım şey kalmadı doktor bey birşey yapmadan gönderdi ateş düşürücü verdim banyo yaptırdım alnına her yerine bez koydum çocuk resmen yanıyor özele mi götürsem şimdi ne yapsam icim erimeye başladı artık 😭😣
Ada_Deniz Deletedmom335 ne olur vakit kaybetme başka bir hastaneye git özele git belki daha vicdanlı bir doktor çıkar karşısınıza bu nasıl iş ya o şekilde el kadar çocuk gönderilir mi hiç mi vicdan yok 😔 inş düşer ılık duş aldır kafasını yıkama ama koltuk altınbacak araların diz kapağı arkası var oraya dirseklere soğuk bezler koy pamuk da olur bence vakit kaybetme git derim
mavilimsi Deletedmom335 boğaz enfeksiyonu olmuşsa muhtemelen antibiyotik vermesi lazım oda birkaç gün ateş yapar. bence siz yine de fitil verin ilik düş aldırın.15 20 dk sonra da ates dusurucu verin ateşi düşer inşallah.cok geçmiş olsun
Deletedmom335 Seyyahyol gece vakti doktor boğazı şişmiş dedi ama hicmi düşmez ateş hiç düşmedi dusuremiyorum başından mi savdi bizi acilin doktoru ne yaptı burada birşey yapmayacağız dedi
Deletedmom335 Dilekmh daha açılmadı özelde randevu alip gitmem lazım 🤦🏽♀️ cidden çok üzgünüm dangoz cücügü ateş düşürücü yazıp gönderdi birde geri gelmeyin ateşi düşmez dedi devam eder dedi
Dilekmh Deletedmom335 Sana gelmicek de kime götürülecek o çocuk . Bazı doktorlar gerçekten bi boktan anlamıyor.
Deletedmom335 HonKiPonKiDoNiNo fitilde verdik doktor kızdı 2 yasa fitil mı verilir dedi erkek çocuğuna makatina eklemeyin ileride sıkıntı yaşarsınız dedi normalde fitille inerdi hiçbirsey fayda vermedi bogazida olsa az birşey ateş düşerdi gram düşürmedi 😣
iremgg Deletedmom335 cok gecmisler olsun, enfeksiyon buyuk ihtimalle, doktor neden dusmez dedi peki onu soyledi mi? Donusumlu olarak Paranox S fitil ve dolven verin, ilik dusa sokun, 24 saatte dusmuyorsa da baska bir acile gidin Allah korusun
HonKiPonKiDoNiNo Allah Allahh 🙁 Lutfen farkli bir doktora goturun vakit kaybetmeden, cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum bebisinize 🙏💕 Deletedmom335
Deletedmom335 iremgg sağolun 24 saati geçti canım paranox verdim zaten geçirmedi normalde anında düşürdü doktor kızdı bana fitil verdim diye dolven de verdim hiçbirsey kar etmedi maalesef
Deletedmom335 Dilekmh baktım? Hastaya baktı işte bana antibiyotik yazmış dolven calpol hayatta fayda etmez oğluma calpol yazma dedim onu yazmış sakat adam birde afra tafta yapıyor gece gece rahatınız bozulacak sizin ama diyor çeşme suyu ile yıkayıp bez koyun diuor zaten koydum dedim son çare gitmişim birşey yapmayacağız burada diyor sen yapmayacaksın da benmi yapayım bende mi bir sorun var karşı tarafta mi? Anlamadım hastane babasının tekrar gelme iyiliğin için söylüyorum diyor 1 haftadan önce düşmez ateşi diyor
Deletedmom335 HonKiPonKiDoNiNo teşekkür ederim Allah razı olsun daha açılmadı özelde aradım bir doktor var iyiyimis ona götüreceğim artık
Azizeguney Deletedmom335 Allah Allah bayada büyük çocuğunuz. Neden olmuş olabilir acaba ya küçük olsaydı ona göre tahmin yürütecektim Allah yardımcın olsun bacım🥺
Deletedmom335 Azizeguney amin inşallah bende şaşkınım gerçekten bugüne kadar dusuremedigim olmamıştı ateşini ilk defa böyle uzun sürüyor ve dusuremiyorum
Deletedmom335 Ada_Deniz goturcem tekrar canım bez koydum şuan ateş düşürücü için daha 1 saati var vermek için fitil 12 saatte bir şimdi de veremem 8 den önce randevu vermiyorlar
Cucueva Deletedmom335 özelin de acili var neden randevu bekliyorsunuz ki ayrıca acilden giriş yaptığınızda ücret de ödemezsiniz keşke direkt gitseydiniz geçmiş olsun bebeğinize