sevimlianne_ Oğlum 11 aylık , ateşi yüksek , ılık duş aldırdık , calpol veriyoruz sanki etkisi yok gibi , ılık duş aldırdık , yarım saat sonra yine çıkıyor ates , doktor paranox fitili ve peditus şurup verdi , tecrübeli anneler sizce ne yapmalıyım
MelekGuleryuz sevimlianne_ geçmiş olsun canım. Boş yere ateş düşürücü şurup verme hiç bir işe yaramıyor 4 gündür ateşleniyor oğlum 14 aylık. Fitil daha uzun süreli rahatlatıyor.
Defnedilan34 sevimlianne_ kac atesi malesef yapacak bisey yok günlerce cayır cayır yandı desem yeridir doktora gittik fitil artık şuruplar duşlar 😔 şükür kendine yeni gelmeye başladı açık havada bol bol gezdirin bide fitil şuruptan bi tık daha etkili
Purely Koltuk altı dirsek ici bilek içine su ile kompres yapın. Baktınız evde düşmüyor gidin acile bir serum yapsınlar ya da kabadan bir iğne daha rahat düşer ateşi biraz rahatlar bebiş geçmiş olsunn
sevimlianne_ Purely çorabını limonlu suya koydum giydirdim , fitil verdim , sirkeli suya batırılmış bezle sildim 3 saattir rahatız cok şükür