miracinnannesii Oglum kulagını tutup aglıo ya kulagı mı agrıo acaba kulak agrısı ise ne yapmam gerekiyor ilk defa basıma geldi hiç blmıorm . Dolven surup verdm agrı kesici mamasını yiyo suan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bitterdelisi24 miracinnannesii bebeklerin kulak zarı büyüdüğü için o ağrı yapıyormus biz doktora götürdük hıcbısey vermedi :( bende calpol verdim biraz olsun iyi gelmıstı
Brkymnkrm miracinnannesii geçmiş olsun canım kulağı ağrıyor olabilir sen sabah bi doktora götür istersen bizde kulak ağrısı çektik bayramda eli kulağındaydı hep dış kulak iltihabıydı damla verdi geçmedi sonra orta kulağa geçmişti antibiyotik aldık mecburen kulak zarına ilerlemesin diye çok şükür geçti
Erroerto Bebek için bilmiyorum da babam bana sıcak su kaynatırdı buharına havlu koyup üzerine kulağımı koyardım geçerdi 😇 Sarımsağı ocakta ısıtınca kulağa koyunca da geçerdi
HTN Anne sütünden damlat canım bizimde aynı sikayetimiz vardı bunu önerdiler yaptım o kadar rahatladı oğlum, çok değil bir iki damla damlattim
miracinnannesii bitterdelisi24 anlamadım ki bu saate kdar bseyi yoktu, dolven verdm mamasını yedi sakinleşti
miracinnannesii Brkymnkrm ay inşaallh oyle bsey yoktur sabah götürücem en korktugum seylerden biri kulak agrısı ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Brkymnkrm miracinnannesii inşallah canım sen emin olmak için götür en azından huZursuz olduğunda kulağı ağrımadığını bilirsin
Karpuzreceli Kulak ağrısı yaşayan bebeklerin kakası yeşil olurmuş benım bır bılgım yok sadece öyle duymuştum. Doğru mudur bılmıyorum. Ama süt falan damlatmayın derim farklı bır durum varsa enfeksıyon olur allah muhafaza . dr. Danışın geçmiş olsun