miniktosbikannesi Kizlar kızim 9 ay 14 günlük. Sağlik ocagi aşı icin arayip haber verecegini soyledi ama hla bir ses yok. Aradim bugun ama telefon da kapaliydi ulasamadim. Sorum şu ki bu aşı en geç ne zamana kadar yapilmali? Neredeyse 10 ay olacak.
Nursma miniktosbikannesi kızım 10 ay 5 günlük bu aşı toplu aşı oluyormuş galiba hemşiremiz 9 aylıkken ben arayacağım 10 aylığa kadar vurabiliriz dedi. Bu hafta aradı fakat bizim yumurta alerjimiz olduğu için doktorumuz yaptırmayı uygun görmedi bizde yaptırmadık. 10 aylık olana kadar vurdurulabilir bir aşı. Ararlar bugün yarın. 🌼
Umutkusu miniktosbikannesi beni hemşiremiz aradı ve 9. Ay aşısının yeniden 1 yaşa alındığını söyledi dün, yazı gelirse tekrar yaparız ama şimdilik aşı olmayacak dedi. Sebebini sordum 2 defa söyledi ama 2 sinde de oğlum ağladı kapatmak zorunda kaldık. Ben de merak ettim şu an her yerde mi durum bu. Acaba aşı mı yok
miniktosbikannesi elifzeze hayır tarih yazmadı aşı gelmedi gelince arar haber veririm dedi. Bi de toplu açilan bi aşi dedi
elifzeze miniktosbikannesi tam emin değilim ama 10. aya kadar oluyordu sanırım hemsirenizin numarasini alın ben öyle yaptım iyi oluyor 😊😊
Nrnfth Umutkusu Bizde olcaz daa 2 gün önce doktora sorduk alerjik durum olabilir diye hastanede yapilcak bizimki ama ay sonunda anca gidebilecez
miniktosbikannesi Umutkusu bugun konustuk hemsireyle salı gunu gel yapalim dedi canim. Bilmiyorum ya heryerde farkli mi nasil biseymis bu anlamadim