Deletedmom16 Gündüz 4ten beri sürekli ağlıyor huzursuz ne güzel emen bebek meme red edıyor mamayı zorla içiyor uykuya dalamıyor gazını alıyorum duş aldırdım işe yaramıyor ne olmus olabilir 2.ayına giricek :/
SDM25 Deletedmom16 gazdır muhtemelen 😞 karnısının üstüne kolunuza yatırın öyle havada gezdirin.. Sakinleştirici müzikler deneyin
TC07 Deletedmom16 Ateşi yoksa ya da gaz kabızlık gibi bir durumu 2. Aydaki atak dönemi olabilir. Anlamsız yere huzursuz oluyorlar emmiyorlar ağlıyorlar vs…. en fazla 4 5 gün sürer sonra normale dönüyorlar. Emmesi için zorlamayın teklif edin…kucağınıza alın kokunuzu duysun yatıştırıcı müzikler ana kucağında sallama bunlar işe yarıyor
rike-nile-aro Deletedmom16 canım bizde 2 ay 2 günlüğüz bizde de durumlar tam anlattığın gibi atak haftasındasınız büyük ihtimalle 1 hafta önce veya 1 hafta sonra başlayabiliyormuş.
iki_prens_annesi_ Deletedmom16 dünyayi yeni yeni kesfetmeye basliyo huzursuz olabilir sarilin emzirmeyi teklif edin ayakta gezerek emzirin iyi gelebilir yaniniza alin kokunuzu alsin
tnaa2201 Deletedmom16 ben emzikle kandırıp ağzına memeyi ardından hemen veriyordum bizde de vardı o sorun
iki_prens_annesi_ Deletedmom16 birakmaz uzulmeyin biberonla mama vermeyin sutunuz yetiyosa bol bol sık sık emzirin oglum 5 ay uc gunluk hala 2 saatte bi emer hatta bazen surekli emer alışınca birakmak istemiyolar
Deletedmom16 iki_prens_annesi_ benim kızımda çok guzel emıyordu ıkı gündür beş dk ya emıyor ya emmıyor kendını geri çekıyor mama çok nadir verıyordum hiç anlamadım
rike-nile-aro Uykusu çok var yastığa kafasını koyar koymaz ağlamaya başlıyor bizimkide de bende anlam verememiştim ama kuzum büyüme atağındaymış 🐣
Cokilerce Deletedmom16 valla biz d vitamini kullanmaya başladığımda öyle olmuştu değiştirince geçti kullandığınız bir damla ilaç vs bi şey varsa bi yan etkilerine bakın isterseniz
Aisemeva Bence soyup butun vücuduna bakin bir kesik bi pişik olabilir ozellikle ayakparmaklarinin alt kısmına en küçükparmagina koltuk altına enseye bakin bacaklarını karnına çekiyorsa da gazdır
Deletedmom329 İki.gundur oglumda oyle. 2 ayina 5 gun kaldi. İstahli bi b3bekti. Yemiyor huzursuz agliyor. Ben havalara bagladimm.cok sicak