Meralvedatazer Bebeğim 1 ay 29 günlük sağlık ocağı hayla aramadı bende unutmuşum tamamen yarın arıyacağım 3.aya giripte yaptıran oldu mu bir sıkıntı olur mu kızlar?
BademsMam Meralvedatazer ben 2 ay 4 günlükken gittim yaptırdım aşısını bir sorun olmaz. Birde sağlık ocağının aramasını bekleme kendin takip et ve git
Kuzey03 Meralvedatazer aşı kartı oluyor genelde zaten en son gittiğinde bir daha ne zamam gelmeni söylüyor takip yapılmıyormu sağlık ocagında beni her ay boy kilo takibi için ve aşı zamanları tarihleri söylüyolar bizde bugun tam 2. Ayımızda olduk
Didem52miray Not alın bu tarz şeyleri unutabiliyoruz Ben damlalarini falan unutmamak için buzdolabının üzerine yazıp bırakıyorum aşı günlerini vs… Ihmal etmeyin
Meralvedatazer BademsMam işte mesela en som topuk kanı içinde ben aramıştım orya gidince sen arama biz arıcaz dediler aşı vs olunca
elifzeze Meralvedatazer hastanede doğum yaptığınız zaman asi kartı veriliyor sağlık ocağına gidince de hemşirenin yazması gerekiyor asi tarihlerini
Meralvedatazer elifzeze ha evet o verildi sağlık ocağı herhangi bir tarih vermedi arıcaz dendi sadece