Beyzadincc Sergl1425 42 kiloyla hamile kaldim 51 le doguma gittim dogumdan 1 ay sonra 42 kiloya geri döndüm 3 ay önce babami kaybettim ve uzuntuden cok kilo verdim suan 38 kiloyum denemediğim sey kalmadi bende cok uzuluyorum kilo alamayisima 😓
MarlaSinger Beyzadincc bende hamileyken babamı kaybettim. Öncesinde kanser olduğunu öğrenince 40 kiloya düşmüştüm. Şu an 43 kiloyum çok sıkıldım artık.
Deletedmom410 Sergl1425 Bende 2 hafta önce 46 idim bakalım yarın yine tartılacağım gittikçe eriyorum anlamadım gitti 🤷🏻♀️Post bile açmıştım bi 40 gün önce 52 kilodan rahatsız olan ben şuan 46dan düştüm mü acaba diye uykularım harap oldu
Sergl1425 MarlaSinger başınız sağ olsun valla bnde suan 43 falan ım sanırım ama bnde çok sıkıldım aynaya bakmak istemiyorum ne fizik ne yüz gören kimse çocuğumun olduğuna inanmıyo çünkü Bn çocuk gibi duruyorm daha 😂🤦♀️
Sergl1425 meza çok iştahlı biri de değilim oğlum da çook yaramaz yer sofrası varsa yemek de belime çıkıyo 😂o halde yiyemiyorum sonra da aman kalsın deyip topluyorum
Minelsumbabyy Ben 43tüm hergün muzlu süt karışımı yapıp içiyorum 1 ayda 46 oldum 55 olana kadar devam
yesilgozlumm Sergl1425 canım kan serumu takviyesi al ben öyle kilo aldım D vitaminim ve kanım çok düşüktü 44 tüm 56 oldum çok şükür inşallah vermem