Prensesannesi43 Hanımlar yarın bebeğinin 1. Ay ignesi var bazıları çok korkuttu beni yok çok ateşi cikiyo çok ağlıyo durmuyo hasta oluyo vs. Gerçek ten oluyor mu iğne ne gibi yan etkiler yapiyo ve yaparsa eğer ne yapmalıyım
nur-nr_123 Prensesannesi43 kuzum doğumdan çıkınca yapılan aşı atrş feln yapmaz hepatit aşısı zaten doğumca yapmamışsa şimdide yapmaz
idil1990 Prensesannesi43 bir aylik asimizda atesimiz olmadi. Biraz huyduzlandi o gun o kadar. Bir aylik asi ates yapmaz die aklimda kalmis ama emin degilim.
Goktug1651 Prensesannesi43 bende en cok bunu merak ediyorum 1.ay aşımızın olduğu gün hastanede usg miz olacak sabahtan aşıyı vurdurup oglende hastaneye gitsem sorun olurmu cocuk ateşlenir huysuzlanırmı kaygım var .saglık ocagındaki ebe hastanede ücretsiz vururlar aşıyı istersen getirme cocugu buraya dedi arafta kaldım
Mariiiin1 Prensesannesi43 canım biz bugun ogluma 1. Ay asısı yaptırdım hc dedıgınız gibi seyler olmadı. Ne ates ne huysuzluk. Normal gunlerdeki gibi bebegim
Nuraykpr İlk 3 ay içinde ki ateşler de 37.5 olsa dahil bir doktora gösterilmedi. İlk çocuğum 2 yaşına girecek hiç bir aşı ateş yapmadı. ise 48 günlük. 1. Ay aşı oldu gece ateşi oldu 38 Kendim düşürdüm ertesi sabah 1 aylık kontrolümüz vardı ve doktora söylediğimde hemen tahlil vs aldı kanda enfeksiyon cıktı 2 gün hastanede yattık. Demek istediğim canım hem doktorun dediği ve hem tecrübem ile ilk 3 ay olan aşı ateş yapmaz . Ve her ateş aşı ve diş değildir..
Anaogul Prensesannesi43 kuzum ilk ay aşısında bişey yok ateş falan olmuyor hepatit b Doğumdan sonra hastanede yapılan aşının devamı bu 2. Ay aşısında ateş olabilir diyorlar her bebekte olmuyor bizimkisinin ateşi olmamıştı korkma içini ferah tut