ertugrulbey19 Bu sulugu kullanan var mı ? Sizce 9bucuk aylık oğlum icebilir mi ? Pipetli yada bu şekilde sihirli bardak arasında kararsızım. Pipetli denedim icemedi acaba bunu icebilir mi. Normalde bardaktan icebiliyor
Fatosveaselbebek ertugrulbey19 pipetiyi tavsiye ederim bende kizima ilk verdim almadi snr kendi kendine icmeye basladi 4 gun ugrastim icmedi sne kendi icti
ertugrulbey19 Fatosveaselbebek Ben de biraz sabırsızım içemiyor diye kestirip atarim kesin 🤭 Bugün evdeki pipetten denedim isirdi oynadi falan yeni de diş çıkardı oynuyor o yüzden hep. Alıştırma bardağının ucunu da yırttı. Bu bardakta uc yırtılma sorunu yok ya o yüzden düşündüm
Fatosveaselbebek ertugrulbey19 ben hata yaptim ilk basta hep biberonla verdim snr bogazina aliyor olmuyor dedim bardaklads vermedim sne suluk aldim tam bir yasina girerken tam bir yasina girdigi gun kendi kendine icmeye basladi pipetli suluktan ama asla bi daha biberon ile vermem direk bardakla suan kizim bardaktan icmiyor icmek istemiyor 15 aylik oglumda biyle bi hata yapmicam 😢
ertugrulbey19 Fatosveaselbebek Biz hiç biberon kullanmadik ama wee babynin alıştırma bardağını almıştık 6.ayda benim oğlum da 9 buçuk aylık oldu hala boğazına kaçıyor. Bide ucunu dişleriyle yirtmis daha cok akiyor. Bayadir farklı suluk almak istiyorum ama bi türlü karar veremedim bende hangisi iyi olur
Fatosveaselbebek ertugrulbey19 sikdi e bebege baktim nuk markanin bardagi var 79 tl kesinlikle kimse tavsiye etmiyor cocuk icerken kenarlardan dokuluyormus bi marka vardi cocuk cekerse geliyor sabah ona bi bakayim hangisiydi diye
ertugrulbey19 Fatosveaselbebek Aslında en iyisi nuk diye biliyorum. Bi yakınım e bebekte çalışıyor nuku önerdi tek akıtmayan o diye. Nukun magic cup olanini alcaktim ama tutacaklari olmadigi için almadim oğlum tutamaz onu. Chicconunkini aldim dün internetten 80tlye
Fatosveaselbebek ertugrulbey19 hayirli olsun yorumlara baktiniz mi iyi dedilermi acaba brn bakmadim denedinizmi nasil ben kizima almadim pisman oldum simdi alicam oglum icin ki bardaktan icmeyi ogrensin diye
ertugrulbey19 Fatosveaselbebek Yorumlar iyiydi. Henüz gelmedi gelince deneyip yazarım. Benim oğlum bardaktan içmeyi biliyor ben normal bardakla iciriyordum arada. Bir de ek gıdada blw yöntemini kullandığımız için kücük bardaklarla yoğurt çorba veriyorum hep o şekilde alıştı. Evde normal bardak vererek alıştırabilirsiniz aslında
Fatosveaselbebek ertugrulbey19 asla icmiyor ben denedim ama icmedi ki hic dedim belku o bardaktan alsaydim alisirdi hep agzinda bekletiyor icmiyorduki hic