Edauu Kızlar 3 bucuk aylık kızım var bugun kahkaha atmayı ögrendi cok garip bi sekilde korktum birden nasıl bi güncelleme bu ya bi anda bisey oluyo sandım agladım durdum cok tuhaf her anına sahitlik etmek mükemmel sizin ne zaman basladı
Seherrumeysa94 Edauu benim kızım da 3 ayşıkken biz eşimle komik bişeyler konuşurken güldük o da bizle başladı gülüp peşine kahkaha atmaya😂🥰 şimdi 6 ay 25 günlük 7. Ayımıza giricez ve 1 hafta önce bir gün içinde diş patlattı baba dedi ve ayağa kaldırıp kollarından tuttuğumda adım attı birgünde yaşayınca insan bi afallıyo limit zorladık o gün😂😂😂😂
Eymenkuzey Edauu 3 ayına 10 gün varken başlamıştı bizimkide kahkahaya gerçekten muhteşem şeyler bunlar bende istemsizce şuanda her kahkahasinda gülüyorum 😊😊
anne15 Edauu asagı yukarı 2-3 aylarda mıkırdanmaya basladı sonrAda güldü şimdilerde iyice kahkaha atıyoruz 🥰🧿
Edauu Deletedmom414 bende bugun sok oldum bidaha yapcak mı diyr denedim evet ögrenmis resmen sok oldum bende erken diye düsündüm cünkü
Deletedmom14 4 ay 9 günlük. Koltuk altından çok gidiklaniyor .ham ham yapınca bikac defa minik kahkahalar attı, çok sevimli yaa ,yememek için zor tuttuk kendimizi🤩
Gunes55 Edauu guncellemeler aninda geliyor huc anlayamiyorsun. Bizimki bi sabah elini agzina sokmaya calisip sokamiyirdu aksam uzeri bi baktim el agizda. Guluyoruz gulerken bazen sesde cikiyor ama oyle kayda deger bi kahkaha guncellemesi gelmedi henuz 3 aylik