Gnt38 6 aylık oğlum sabah 7 de uyaniyo 6.45 7 arası kesin uyanır akşam gece uykusuna 8 yada 9 gibi yatıyorum geçmi acaba çünkü 7 den sonra çok ağlamaya başlıyo bilen varmı kaçta uyutmaliyim
Sedauznr Gnt38 7.30 deneyin 😊 İstediginiz kadar gec yada erken uyutun sabah yine ayni kalkiyor benimkide oyle 6.40 alarm gibi 😂
MuhammedErenn Gnt38 benim oglum 3 ay 5 günlük bende 7den sonra tutamıyorum uyumak istiyor 8 gibi uyuyo sabahta 6ayakta tabi sık sk uyanıyoruz… bebeklerin biyolojik saati oymus galiba erken kalkiyorlar
Mervemerveesk Gnt38 sabah 7 den geç uyanmaz, bu hesaba göre 11 saat gece uykusu uyuyor daha fazla uyumaz. Gayet normal bence saatleri.
Gnt38 Sedauznr sabah erken kalksın sorun değil ama gece uykusuna geçmi yatırıyorum acaba 7 den sonra sürekli ağlıyo çünkü
Gnt38 MuhammedErenn erken kalkması önemli değil geçmi yatırıyorum akşam acaba diye düşünüyorum 7 den sonra sürekli ağlıyo çünkü
Birgul Gnt38 canim kis geldiginde sekiz dokuz cok gec bir saat olcak o nedenle biraz one cekmeye calissan daha iyi olur gibi yani sanki 7bucuk ideal.
MuhammedErenn Gnt38 beybilerin 7-9 arasi uyumasi gerekiyor diye biliyorum istersen yavas yavas one cek