Sezenkumsal92 Kizlar 8 gun oldu dogum yapali dikislerim aciodu ama sisligim falan yoktu bgn ic dudaklar sismis cok aci ve agri ypio ne ypmaliyimmn
Hifa Sezenkumsal92 geçmiş olsun canım fazla bekletmeden bir görün doktoruna derim. Başıma gelmedi postun yukarda kalsın diye yazıyorum. Rabbim şifa versin
Aysekck Sezenkumsal92 ortası boşluk yastık da olmak üzere kesinlikle üzerine oturma,sırt üstü değil yan yat ve gün içerisinde ılık suya otur faydasını görürsün inşallah
inismona Sezenkumsal92 ben de kullandım bir sıkıntı olmamıştı. Enfeksiyon falan mu kaptı acaba? Bence çok geçmeden doktora göstere önleminizi alın batikon falan kullanıyorsunuz değil mi
dodo Sezenkumsal92 ben de aynı hatayı yaptım ve çok çektim, canım çok yandı. Pamuklu bez kullanın. Ben eski atletlerimi kesip koymuştum. Rahatlatmıştı
Sezenkumsal92 inismona evet batikonlu suya oturuyordum neden bole oldu ki idrar yollarimda enfeksiyon vardi ondan kaynaklanirmi ki acaba
Sezenkumsal92 Aysekck saol cnm oyle bir yastikda yok almadim en azindan emzirme yastigi almis olsaydim onunla yapardim
Sezenkumsal92 [bilinmeyen] orda yok dikis vajinadan makata bnm sol tarafin dudaklari sismis sadece sag da da bisi yok :/
DefneErcis Sezenkumsal92 ıslak kalmasın canım kuru tut ve batikonla sil. İnşallah şişlik enfeksiyon kaynaklı değildir. Çok geçmiş olsun. Gaita yaptığın zaman temizliğine çok dikkat et
Elifikoooo Sezenkumsal92 suya oturmayın sakın patikonlayın orayı bol bol vakinal krem vermedi mi doktorunuz dikişleriniz için bana vermemiş çok işe yaramıştı..
Elifikoooo Sezenkumsal92 bide fön makinesiyle degil pamuklu bi bezle yavaş yavaş kurut , fön makineleri dışar oluyor sonuçta içimde toz olur o bölgeye tutarsan bide mikrop daha çabuk kapar çünkü açık yara şuan
Sezenkumsal92 DefneErcis kuri tutmsya calisiyorum dr. Da hametan vermis o daha yumusatio acio surmuyorum
Tazeanne43 Benim de dikişlerim çok fazla idi canım yürümekte yatmakta kalkmakta zorluk çektim.kendim eğilip bakamıyordum bile annem bi kere bakmıştı ve çok kötü morarmış olduğunu söyledi 3. Gün kontrolüne gittim ödem toplamış dedi ebem sağ bacağım bile şişmişti.çok çektim 2 aya yakın.normal olmadığını düşünüp tekrar dr a gittim baktı dokuların iyi iyileşmemiş ve içerde enjeksiyon var dedi ve fitil ve krem verdi .6.aya kadar geçmez ise hassasiyetin bazı hastalarda kalıcı olabileceğini söyledi.4.aydayım inşallah geçer.dikiş ipleri bazılarının vücudunun ters reaksiyon verebileceğini söyledi.sendr bi an önce dr a git derim