Elcineymen Belqiin ben yaptırdım canım her hangi bi dakıncası vs görmedim geçen biri bi post açmıştı kardeşini zehirli ishal salgınından kaybetmiş lütfen yaptırın rota alısını biz yaptırmadık diye allah korusun
AsilDorukAnnesi Belqiin 2 günlük bebeğim 7 gün rotadan hastanede yattı o kadar kötüydük ki lütfen yaptırın aşıyı çok zor hastalanırsa. 2.5 aylık şimdi hala üzülüyoruz ogünler aklımıza geldikçe çok kötü
Refia 45 günlük bebeğimde rota pozitif çıktı ve 10 gün hastanede yattık İnan’ın bana hayatımın en zor dönemiydi Rabbim kimseye yaşatmasın çok tehlikeli bir virüsmüş. Emmek istemediği için damardan beslendi daha küçük olduğu için damarları bulunamadı tek seferde tam 22 kere iğne batırdılar damar bulmak için. Olayın ciddiyetini anlamanız için örneklendiriyorum. Biz rota geçirmemize rağmen yine de aşımızı olduk. Gerçekten başına gelmeyen bilmez ama kesinlikle yaptırın giden3 5 liraya olsun evlatlarımız sağlıklı olsun da ..
hanifenal Refia öncelikle geçmiş olsun virüsü nerden kapmış olabilir? Birde sürekli ishal şeklinde yapıyordu o şekilde mi doktora götürdünüz
Refia hanifenal bizde ishal kusma oldu hemen doktora götürdük gaz sancısıdır dediler ve eve yolladılar gece 39 ateşi çıkınça üniversite hastanesine götürdük ve orda testlerle yatışımızı yaptılar hemen