Asyoskom- https://hizliresim.com/IPWAfr Merhaba 50 günlüğüz kızımın kulağı bu şekilde kötü bi kokusu var kulak doktoruna götürdük içten hic bir problem yok dedi alerjik gibi duruyor geçmezse cildiyeye götürün dedi ve geçmiyor daha kötü oluyor sanki ağrı falan yapmıyor huysuzluğu falan yok neden böyle süt alerjisi demişti çocuk doktoru ama yüzünde yok kulağı böyle sadece ben yine doktora götüreceğim ama belki burda da yardımcı olabilecek bir bilgi veren olur😕
Mickeylover Asyoskom- canım nemlendirici sür. Hatta mustelanın konak için pullanmaya karşı kremi var ben onu sürüyorum ve geçti. Gözünün ğstünde de olmuştu böyle
Butterfly Asyoskom- benim kızımın kulağındada oluyodu, kokusuda vardı evet ve hatta kulak arkasında da vardı .ben her banyodan sonra tırnağımla temizlerdim ,hatta hoşuma gidiyodu🤭, şimdi hiç öyle bişeye rastlamıyorum .
Zeynepmeryem01 Asyoskom- canım göğsünden süt sık bi kaseye pamukla sil en iyi ve en sağlıklı çözüm sürekli yap ama içeri süt kaçar diye korkma iyi olur mikrobu kırılır