Mom0870 askanne10 ayva çekirdeğini 1-2 saat suda bekletiyorsunuz (sıcak su) o jel gibi oluyor onu sürüyorsunuz 🌸
karabocuk askanne10 philips avent elektirikli pompa ve mochi ile sagiyorum. Hem urunun uzerinde hemde solgarin kendi web sitesinde gunde 6 tablet yaziyor ama
huzunkovankusu Mom98 Sanırım sünnet olunca vs huyları da değişiyor bebişlerin 😔 Benim de öyle olmuştu pes etmeyin vazgeçmeyin geri emecektir illa ki inşallah.
aslibaydu Angars ya Geçer inşallah günahlar kurban olduklarım dayanamiolar allahım dertlerini göstermesin inşallah 🙏🍼👼👁️🗨️👁️🗨️👁️🗨️
karabocuk Seymazeynep rica ederim ne demek size evladiniza sifa olacaksa. Brn 3 4 gundur iciyorum. Herhangi bir yan etki yasamadim. Ama iciniz rahat etmezse dilerseniz cocuk doktorunuza sorup kullanin
Aslima karabocuk eşim almak için gitmiş eczaneye ama vermemiş doktora sormadan bunlar kullanılmaz demiş bide emziriyosa demiş. Alamadım oyuzden
karabocuk Aslima anladım siz bilirsiniz tabi ki ben kendi tecrubemi bana iyi gelen seyi paylasmak istedim sizin iciniz nasil rahat edecekse öyle yapmaniz en dogrusu ❤