Birkucukeylulmeselesi Zaten zorla emiyordu bir kaç gündür de ağlaya çatlaya zorla emiyor uyutuyorum sakinken vermeye çalışıyorum ama yine de ağlayarak zorla yani çok yoruldum artık geçecek diyin lütfen 😭😭😭
ElifAlmila55 Birkucukeylulmeselesi 3 aylık 4 aylık var bi atak meselesi canım benimde aynı sorun vardı meme reddi yaptı biraz olsun düzeldik. Şimdi uykusuzluk ağlama sorunlarımız var 4 aylık Olduk buara var bir sıkıntıları sabret geçicek inşallh 😞
Denizz_ Birkucukeylulmeselesi 4.ay çok farklı gerçekten bir iyi birden kötü meme reddi yaşadık bizde,birden çok güzel uykusu var birden 10 dkda bir uyanir 3 gün hiç uyumadı sonra değişti geceye döndü uykusu sonra yine gündüz ağlama krizleri🙄
sempatiksebek Birkucukeylulmeselesi bizimkide 4 ay 12 günlük emmiyo sıcaklıyolarda bence serin ortamda uyuyup azda olsun emiyor
Denizz_ Birkucukeylulmeselesi insallah canim gercekten zor ben bole beklemiyodum bu ayı ama böyle karmasa içinde gecti hep cuma günü 5.aya giricek bakalım.neler bekliyo beni🤣
CemileF Ay atağı çok zor. Bizimki de bir içiyor bir içmiyor. Bir bakmışsın 3 gğn aç bırakmışsın gibi ağlıyor süt için. Anlamak zor.
Birkucukeylulmeselesi sempatiksebek yok ne sıcak be başka bişe sorunu yok hatta havalar soğuyor bile burda derdi olsa anlarım yani ne sancı ne ağrı sebepsizce emmiyor
sempatiksebek Birkucukeylulmeselesi sütün var oldugu halde emmiyorsa acıkınca emer de bırak memeye tepkiselleşmesin bide bi yakının varsa sen uyu
Birkucukeylulmeselesi sempatiksebek valla normalde emdiği doyduğu kadar sütüm var emince sorunu yok arkadaş larla kalıyoruz Allahtan bazen sabahları bakıyor ben biraz daha uyuyorum