Laproffessora Merhaba, bebeğim 36 günlük. Akşamları hiç durmadan ağlıyor ve gaz sancısı çekiyor. Doktorun verdiği gaz damlalarını kullanıyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama nafile. Slingin iyi geldiğini duydum ve almaya gittim. Satış elemanı 8 kilonun altında kullanımının önerilmediğini ve kalça çıkıklığı yaptığını söyledi. Bebeğim 4600 gr. 8 kilo olmadan kullanan var mı? Doktorumla henüz görüşemedim ve bu yüzden sizlere sormak istedim.
Gonul_celen Laproffessora bnce 8 kilo üstü kullanım önerilmemeli şuan 6 kilo bile degil öldüm bittim kollarımda derman kalmadı ilerleyen aylar beni korkutuyor
Mom107 Laproffessora Her bebek sevmeyebiliyor ben hem sling hem kanguru aldım malesef oğlum hiç sevmedi bir iki kere koydum istemedi devamını getiremedik bile deneme şansınız varsa önce deneyip öyle alın
aliannesi ben de kullandım ilk aylar. kanguru olsa doğrudur diyeceğim ama sling zaten kumaş formda, bebeğin yapısını alıyor. hem onlar da rahatlıyor.
sineeemy Bende almak istiyorum kangurudansa sling daha kullanışlı gibi kullanışlımı gerçekten bide kaç ay kullanılabiliyor acaba
Ecibebi Bende aldm daha dogmadan. Nieyse bana daha dogal daha kullanisli gbi gelmisti. Anneyle bagi arttirir cocugn seklini alir rahat eder gbi dusunmustk ama hic oyle olmadi. Ilk ay cocuk icinde kayboldu aglama zirlama cok rahatsz gozukuyodu die biraktm. Suan 4 aylk hala daha kullanamiyorm. Orasi acir burasi yamulur die. Solomombaby kanguru aldk yeni dogan aparatiyla cok rahat etti bebegmde bende. Cok memnunuz biz🤙🏼