Aselinannesii6 Aselinannesi65 yarım kabak yarım patates yarım havuç bi tatlı kaşığı pirinç biraz su ve 1 çay kaşığı zeytinyağ köy tencereye kaynaşın sebzeler yumuşayınca blendır yap benimki seviyo:) böyle havuç yerine bezelye kabak pirinç yapabilirsin onuda seviyo şimdilik bu ikisini denedim ben :)
Kuzu_annesi Aselinannesi65 9 gün sonra 7 aylık olcak oğlum kıymalı sebze çorbası yapıyorm yayla çorbası yapıyorm domatesli şehriye çorbası yapıyorm yoğurt sevmedi meyve de pek yemiyor muzu yediriyorum muhallebi yapıyorum arada ama geçen babası mandalina verdi onu nasıl güzel yedi şeftali verdi onu da yedi bin verdiğinde yemiyor ama 🤷
Aselinannesi65 tuananilmoms 5 ayına girecek ama benim bebeğim göğsümü emmedi mamayı da zorla veriyorum uyanık yemiyor uykuda biberonu veriyorum 10 gündür başladım ek gıdaya yoğurt çorbası yaptım un çorbası yaptım yedirdim meyve ezip yediriyorum yoğurt muhallebi veriyorum
minikailemmm Aselinannesi65 ahh canım aynıyız varya benim bebegim de beni emmedi 3 ay zor emzirdim hoplaya zıplaya en son kilo almamış 3 ayında mama verdim mamayıda kabul etmedi 5 6 mama denedim 10 a yakın biberon var evde hala içmiyor uyutup içiriyorum cok yorucu ama buna sükür diyorum 4 aylıkken ek gıdaya baslamak zorunda kaldık bu yüzden
tuananilmoms Aselinannesi65 anladım canım benimki emiyor ama yetmiyor ek gıdayıda kabul etmedi ne versem beğenmedi bende çorba vs vermeyi düşünüyorum tadımları yaptırıyorum ama sevmedi ve karnınında doyduğunu sanmıyorum ayrıca bizimki hiç bi mamayıda içmedi
Aselinannesi65 minikailemmm cidden çok zor bende çok denedim tutmadı uyanık iken biberonu ağzına veriyorum gülüp bana bakıyor anlamıyor neyle beslendiğini Ek gıdaya bu yüzden erken geçmek zorunda kaldım .
minikailemmm Aselinannesi65 olsun sıkma canını bunlarda böyle büyüyecek cok agladım cok yıprattı kendimi ek gıda verince yok ac kaldı yok içmedi derdim kalmadı 4 ögün ek gıda vermeye calısıyorum gunde bazen 3 okuyor yedigi kadar yiyor uyudukca da mama veriyorum cok sukur gayet iyi gidiyoruz
tuananilmoms Kuzu_annesi domates 1 yaşından önce yasakladı doktorumuz alerji olabileceğinden dolayı aklınızda bulunsun sizi yönlendirmiş gibi olmasında pek vermeyin bence ya
attbianne Aselinannesi65 mercimek ve yoğurt çorbasını seviyor tarhanayi beğenmedi patates kabak çorbası yapıyorum severek içmedi onlarida
Mom93 Bende ek gıdaya baslamak istiyorum 5 aylık olacağız sütüm az hissediyorum bebeğim çok sık uyanıyor ne yaptıysam da artmıyor mama da kabul etmiyor ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum
Aselinannesi65 Mom93 yoğurt ile başla ben öyle yaptım sonra yavaş yavaş çorbalara geçtim kızım 5 aylık olmasına 3 gün var
attbianne Beyzagok çok hareketli olduğu için çıkarıyor kendi gazini sıkıntı olmadı kimyonla pisiriyorum