Ecmekl Kızlar merhaba bugün 3 aylık olduk.. bakliyat hiç yiyemiyorum kuru fasulye mercimek canım çok çekiyor.. ne zaman bunları tüketebilirim. Tüketen varmı ?
4242belinay Ecmekl neden ben tüketiyorum gaz yapar diye diyosan gazlı bebek ne yersen yine aynı benimki de öyle
balannesiii Ecmekl içine pişirirken kimyon atıp yiyebilirsin canım o zaman gaz yapmıyormuş ben hep öyle yedim
meza Ecmekl Yrmemeni tavsiye ederim oğlum 5 aylık olana kadar gaz problemi çektik hala 7 aylık oldu gaz çıkartmak için uyanır sonra yine uyuturum
Ecmekl ENA çıkartabiliyor gazını evet. Çom hareketli zaten ama ne biliyğm etrafımda herkes okdr çok konuşuyor ki bende yersem çocuk kıvranıcakmış gibi hissediyorum yemeden önce emin olmak istedim
Ecmekl 4242belinay gazlı bir bebekte değil aslnda ama kafamda gaz öyle bir canlandı ki sanki yersem sancıdan kıvranıcak :( gönül rahatlığıyla yemek için sormak istedm
4242belinay Ecmekl valla ben yiyorum canım doktorum sadece gazlı şeyler ve baharatlı şeyler yeme dedi bide kimyon koy ben öyle yapıyorum
ENA Bence bir kez yiyip bir deneyebilirsin sonuçta bakliyat cok faydalı, baktın sıkıntı yaşıyorsun o zaman farklı bir yol izlersin.
GldnBkr Kimyonla birlikte yaptığında bide pişirmeden önce suda biraz fazla biriktiğinde gaz yapmaz demişlerdi ben hep yedim doğumdan sonra 👍
ogretmenanneeee Ecmekl bana doktorum kuru fasulye mercimek vs gaz yapar diye asla yememezlik yapma yiyebilirsin demişti ben yiyorum bişey olmadı 4.5 aylık şuan sadece asitli içecekler tatlı çikolata yoğurt süt tüketimini minimum a indir demişti
Nisa0965 Ecmekl yiyebilirsin bence ben yedim zaten gaz ilacını bebeğe veriyordum bir de gazını çıkarıyordum sorun yaşamadım ben