Seymanurkirdar Merhaba hanımlar , rota virüs aşısını yaptıran var mı ? Doktorumuz yaptırmak istersen bir dahaki ay gel dedi. Bilemedim. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
GizemKacmaz Seymanurkirdar kesinlikle yaptırın özellikle anaokulu kreş gibi ortamlarda bulaşan enfeksiyonlardan koruyor. Ağızdan oluyor zaten bebek anlamıyor bile
senceumrumdam1 Seymanurkirdar bugün yaptırdım doktoruma canım ishali hafif sümüksü olabilir dedi endişelenme sakın dedi o kadar
Ask_kokulu_yavrum Seymanurkirdar dün yaptırdım ücretli zaten herkesin kendi insiyatifiyle yapılıyor bence yaptırılmalı tam anlamıyla korumuyor ama rota pozitif olursa ağır atlatmıyor en azından o da bir avantaj çünkü rota olup ağır atlatan biçok hasta gördüm
Mom095 idillinamom biz şuan tam 2.5 aylığız 3. ayı doldurunca mı yaptırmam lazım. Doktorum haftaya gel dedi. Bikaç yerde 3. ay diye duymuştum. Siz ne zaman yaptırdınız
rmert Ağızdan alınan bir aşı herhangi bir yan etkisi olmadi bizde olsa da isal şeklinde veya safralı kusma şeklinde olabilir yan etkisi demişti doktor öyle bir durumda getir demişti 311 tl idi fiyatı.